BEST DRESSED: Τι φόρεσαν οι celebrities αυτήν την εβδομάδα; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Οι αγαπημένες μας celebrities και αυτή την εβδομάδα συνδύασαν τα επώνυμα ρούχα και τα αξεσουάρ τους και κυκλοφόρησαν.
Είδαμε σατέν επιλογές, μακριά φορέματα, αλλά και πιο casual looks με denim και sneakers. Λατρέψαμε το outfit της Kate Hudson με το Balmain φόρεμα της, βρήκαμε πολύ κομψή την εμφάνιση της Olivia Wilde με το Osman φόρεμα και τα Christian Louboutin αξεσουάρ αλλά μας άρεσε πολύ και το casual look της Miranda Kerr.

Εσύ ποια εμφάνιση ξεχωρίζεις; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

///
Είδαμε την Diane Kruger με φόρεμα Mary Katrantzou και Stuart Weitzman πέδιλα σε μια πολύ εντυπωσιακή εφάνιση.
Η Jennifer Aniston στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της “We’re The Millers” επέλεξε να φορέσει ένα σατέν Burberry φόρεμα και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα Casadei ενώ η Angelina Jolie στην προβολή της ταινίας της, “In the Land of Blood and Honey” εμφανίστηκε με μαύρο Michael Kors φόρεμα και Jimmy Choo γόβες.

///
Στην πρεμιέρα της ταινίας “We’re The Millers” εντοπίσαμε και την Emma Roberts με ένα φόρεμα Michael Kors και Casadei γόβες ενώ σε event του “America’s Got Talent” η Heidi Klum εμφανίστηκε με ένα printed Michael Kors φόρεμα και Jimmy Choo ψηλοτάκουνα πέδιλα. Το look που μας άρεσε πολύ όμως ήταν αυτό της Olivia Wilde με το κοραλί Osman φόρεμα και τα Christian Louboutin αξεσουάρ.

///
Είδαμε την superstylish Poppy Delevingne με top Missoni, μαύρο skinny jeans και denim πουκάμισο και την Florence Welch με floral φόρεμα που το ταίριαξε με μαύρα πέδιλα και την Dolce & Gabbana Miss Sicily τσάντα. Λατρέψαμε όμως το στιλ της Kate Hudson με το Balmain φόρεμα και τις nude ψηλοτάκουνες γόβες της.

///
H Miranda Kerr είχε rock διάθεση αυτή την εβδομάδα και επέλεξε ένα denim φθαρμένο σορτς, μαύρο φανελάκι και φλατ ankle boots για τη βόλτα της στη Νέα Υόρκη ενώ η Zoe Saldana έδειχνε πολύ λαμπερή με το Antonio Berardi φόρεμα από τη resort συλλογή του για το 2014. Τέλος εντοπίαμε τη Rita Ora με ένα casual chic look αποτελούμενο από ένα maxi DKNY φόρεμα και sneakers.

Read More

And More