BEST DRESSED: Τι φόρεσαν οι celebs αυτήν την εβδομάδα; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

H κάθε επώνυμη έχει και το δικό της στιλ. Έχει κάποια χαρακτηριστικά και ακολουθεί μια γραμμή στο ντύσιμο της που την έχουν αναδείξει είτε σε καλοντυμένη είτε και… σε όχι τόσο, καλά ντυμένη. Το τι σου αρέσει περισσότερο και το τι όχι είναι θέμα καθαρά προσωπικής αισθητικής. Παρόλα αυτά δύσκολα μπορείς να αγνοήσεις ρούχα κομψά αλλά και ιδιαίτερους τρόπους που επέλεξαν να τα φορέσουν. Σημείωσε πως δεν παίζει ρόλο μόνο το ρούχο αλλά και ο τρόπος που το συνδυάζεις και το φοράς.

Για ακόμη μία εβδομάδα το TLIFE σου συγκεντρώνει τις επώνυμες φίλες μας που με το ντύσιμο τους μας τράβηξαν το ενδιαφέρον. Εμείς ξεχωρίσαμε την εμφάνιση της Diane Kruger. Εσύ; Ψήφισε και ανέδειξε την δική σου αγαπημένη.

/
Η Rosie Huntington Whiteley επέλεξε δερμάτινη φούστα και τοπ μπεζ κι έκανε ένα σύνολο που πολύ εύκολα μπορείς να κάνεις κι εσύ μέσα στην καθημερινότητα σου. Η ηθοποιός Rosario Dawson φόρεσε σε πολύ γλυκιά παστέλ απόχρωση το φόρεμα του οίκου Bottega Veneta και το συνδύασε με nude γόβες. Η Jada Pinket Smith – σύζυγος του Will Smith συνδύασε διαφορετικά prints σε ένα σύνολο με την υπογραφή του Peter Pilotto.

/
Η Δούκισσα του Cambridge Kate Middleton δεν είναι λίγες οι φορές που κερδίζει τις εντυπώσεις με τις στιλιστικές της επιλογές και αυτή τη φορά το έκανε με το καρό φόρεμα της. Η ηθοποιός Olga Kurylenko έδωσε το “παρών” στον πλευρό του Tom Cruise επιλέγοντας πράσινο μακρύ φόρεμα με την υπογραφή Roland Mouret. H Diane Kruger μας άρεσε πολύ γιατι μεταμόρφωσε το πουκάμισο της σε mini φόρεμα και το συνδύασε με πουλόβερ λεπτό, μποτάκια και μεγάλη nude τσάντα.

/
Η Emmy Rossum επέλεξε φόρεμα σε cocktail γραμμή του Βρετανικού οίκου Temperley London και το συνδύασε με γόβες Rupert Sanderson. H πάντα εντυπωσιακή Εva Mendes φόρεσε Prada φόρεμα σε απόχρωση του πορτοκαλί και τόνισε τη μέση της με μία χρυσή ζώνη. Η Gwyneth Paltrow με mini Isabel Marant φόρεμα που έμοιασε με μακριά πουκαμίσα και peep toe ankle heels Μichael Kors.

/
H πάντα τόσο σωστά ντυμένη Jessica Alba συνδύασε το skinny παντελόνι της με σακάκι μπεζ, μεταξωτό πουκάμισο και εντυπωσιακά παπούτσια που δένουν στον αστράγαλο. Η Sienna Miller που ο φακός την απαθανάτισε σε δημόσια εμφάνιση της επέλεξε boyfriend jean, γύρισε τα ρεβέρ, το συνδύασε με sneakers και τσάντα Roger Vivier. H Charlize Theron χωρίς καμία υπερβολή συνδύασε το μπλε τζιν παντελόνι της με μαύρο παλτό και μαύρα ankle boots και μας άρεσε πολύ.

Read More

And More