Celebrities Fashion! Τι φόρεσαν οι επώνυμες αυτήν την εβδομάδα; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Eίναι όμορφες, ταλαντούχες κι έχουν καταφέρει η καθεμία στον τομέα της να ξεχωρίσει. Είναι αυτές οι κοπέλες που ό,τι ηλικία κι αν έχουν, ανεξαρτήτου καταγωγής σε κάνει να θέλεις να τις κοιτάξεις. Πόσω μάλλον αν είσαι γυναίκα και το κοίταγμα είναι μέρος της φύσης σου. Αυτό που πάντα κάνει εντύπωση είναι πως ενώ πρόκειται για πραγματικούς ανθρώπους επίσης, η διάθεσή μας να τις θεοποιούμε και να νομίσουμε πως αυτές δεν πονάνε, δεν προσπαθούνε πολύ, δεν έχουν κυτταρίτιδα (!) είναι μέρος του παιχνιδιού της showbiz.

Αυτό που πάντα μου αρέσει να κοιτάω στις επώνυμες φίλες μας και πολλές φορές να παίρνω και styling ιδέες για το πως να φορέσω ένα trend, ένα χρώμα, ένα παντελόνι, να κάνω ένα συνδυασμό είναι το τι φοράνε στις δημόσιες εμφανίσεις τους. Ρούχα κομψά, άλλοτε θηλυκά κι άλλοτε απλά trendy με συνδυασμούς ιδιαίτερα εμπνευσμένους!

/
Η Μichelle Obama που είναι μία από τις πιο κομψές γυναίκες στην υφήλιο επέλεξε pencil ψηλόμεση φούστα που τη συνδύασε με τοπ στην απόχρωση του μωβ. Ενώ η Kate Middleton έδωσε το “παρών” στην τελετή έναρξης των παραολυμπιακών αγώνων με μπεζ φόρεμα Day Birger et Mikkelsen που ο διεθνής τύπος έγραψε πως ήδη το έχει φορέσει τρεις φορές στο παρελθόν. Το φόρεμά της το συνδύασε με nude γόβες LK Bennett. H Ζοe Saldana συνδύασε το κόκκινο AX Armani Exchange παντελόνι της με λευκό τοπ και μπαλαρίνες.

/
H πολύ σέξι Sofia Vergara με στενό pencil φόρεμα σε απόχρωση του μπλε με διαφάνεια στα μανίκια και peep toes Stuart Wetzman. H Rosie Huntington Whiteley που λανσάρει την προσωπική της συλλογή στην αλυσίδα Marks &Spencer φόρεσε φόρεμα με την υπογραφή της εταιρίας. Η Αlexa Chung βρέθηκε στη Νέα Υόρκη και επέλεξε τα φλατ Charlote Olympia παπούτσια και της και τσάντα Chanel.

/
H Rihanna με μαύρο μακρύ φόρεμα, τσάντα Gucci και πράσινο δερμάτινο jacket Αlexander McQueen. H Blake Lively στα γυρίσματα της σειράς Gossip Girl φόρεσε παντελόνι με πολλές αποχρώσεις του μωβ και μπορντό Rag&Bone και κράτησε τσάντα Burberrys ενώ η Jessica Alba βγήκε βόλτα και κράτησε τσάντα Tods.

/
H Kate Moss έπαιξε με την ασπρόμαυρη διχρωμία επιλέγοντας σορτσάκι από το πολυκατάστημα TopShop. H Miranda Kerr βρέθηκε στην Αυστραλία και φόρεσε λευκό φόρεμα Willow, ζώνη και τσάντα Miu Miu, Lanvin γόβες. Η Nicole Richie κυκλοφόρησε το προωσπικό της άρωμα και φόρεσε λευκό με δαντέλα φόρεμα της Alberta Ferretti.

Read More

And More