Celebrities Fashion! Τι φόρεσαν οι επώνυμες αυτήν την εβδομάδα;

To highlight της εβδομάδας έφτασε. Η ώρα που κάθεσαι στην καρέκλα σου και βλέπεις τι φόρεσαν οι επώνυμες την εβδομάδα που μας πέρασε είναι γεγονός και σίγουρα σε “τρώει” η περιέργεια να δεις, να σχολιάσεις και γιατί όχι να πάρεις και ιδέες.

Το TLIFE όπως συνηθίζει σου συγκεντρώνει τις εμφανίσεις που ξεχώρισε, σου δίνει όλα τα brands και τις πικάντικες λεπτομέρειες και σου ζητάει να σχολιάσεις ποιά σου άρεσε περισσότερο και γιατί!

/
H Zoe Saldana έκανε μία από τις πιο σικάτες εμφανίσεις με μακρύ φόρεμα Prabal Gurung με διαφάνεια που έδινε μία μικρή γεύση από τη μέση, την κοιλιά, τα χέρια και τα πόδια της -εξαιρετική! Η Κate Bosworth φόρεσε μαύρο φόρεμα Theyskens Theory ενώ η Anne Hathaway επέλεξε λευκό κοστούμι που το συνδύασε με t-shirt και nude γόβες. Ένα total σύνολο με την υπογραφή, Stella McCartney.

/
To στιλ πρέπει να είναι οικογενειακή υπόθεση στις αδερφές Knowels. Η μικρή αδερφή της Beyonce, Solange Knowels επέλεξε φόρεμα της Stella McCartney. Η Victoria Beckham εθεάθη με αέρινο μαύρο φόρεμα, ενώ η Beyonce φαίνεται να μπλέκει τα labels με σακάκι Surface to Air, πέδιλα Prada, τσάντα Alexander McQueen και δαχτυλίδι Yves Saint Laurent.

/
H φινετσάτη Charlize Theron επέλεξε φόρεμα σε απόχρωση του μπλε του οίκου Christian Dior. H Chloe Moretz με μαύρο pencil φόρεμα που άφηνε έξω τους ώμους της του οίκου Max Mara. Η Jennifer Connelly με άψογο total look -φόρεμα και πέδιλα, Givenchy.

/
H Emma Stone επέλεξε φόρεμα κλειστό στο λαιμό σε πορτοκαλί απόχρωση Rue du Mail. H Freida Pinto με σικάτο φόρεμα με κεντημένες λεπτομέρειες, δέρμα και διαφάνεια μέχρι το γόνατο με την υπογραφή Salvatore Ferragamo. Kαι η Kate Moss με μαύρο -διαφανές!!!- σύνολο.

/
Τέλος, η Δούκισσα του Cambridge Kate Middleton επέλεξε το γκρι να κυριαρχήσει στο σύνολό της με παλτό Κatherine Hooker, φόρεμα Jenny Packham και nude γόβες L. K Bennett. Η Κaty Perry φόρεσε Carven και η Sarah Jessica Parker υιοθέτησε την τάση της σεζόν να αναδεικνύουμε τα πόδια μέσα από φούστες με σκίσιμο.

Read More

And More