Celebrities Inspiration! Οι καλοντυμένες της εβδομάδας…

Το στιλ των επωνύμων συνεχίζει να είναι για μας κορυφαία πηγή έμπνευσης. Εντοπίσαμε λοιπόν και αυτή την εβδομάδα, κάποιες από τις αγαπημένες μας celebrities που ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους…

///
Η Diane Agron έδειχνε πολύ όμορφη με το κίτρινο, κεντημένο με κρύσταλλα Diane Von Furstenberg φόρεμα και τα φούξια Joie σανδάλια της, ενώ η Georgia May Jagger επέλεξε ένα Roberto Cavalli μαύρο φόρεμα με τελείωμα από δαντέλα. Η Jamie Chung φόρεσε ένα πολύ κομψό σύνολο Alice&Olivia σε δείπνο προς τιμή των σχεδιαστών, στο Chateau Marmont.

///
Είδαμε την Κerry Washington με Marni φούστα, μαύρο τοπ και λέοπαρ γόβες Christian Louboutin σε έναν πολύ ενδιαφέρον συνδυασμό. Η Louise Roe στο opening του νέου καταστήματος IRO στη Νέα Υόρκη φόρεσε total look ΙRΟ
με πέδιλα Jimmy Choo, ενώ η Sienna Miller επέλεξε ένα φόρεμα με γεωμετρικά prints και φλατ δετά σανδάλια για την απογευματινή βόλτα της στη Νέα Υόρκη.

///

Η Sophia Bush σε εμφάνιση της στο πάρτι για την ανακαίνιση του Beverly Hilton Hotel Aqua Star Pool διάλεξε ένα μαύρο Catherine Malandrino σύνολο, πέδιλα Tibi και μεταλλικό Jimmy Choo clutch bag και ήταν πολύ εντυπωσιακή. Είδαμε την Αnne Hathaway να ψωνίζει στη Νέα Υόρκη φορώντας μαύρο t-shirt, μπλέ παντελόνι, Christian Louboutin slippers και δερμάτινο jacket και την Carolina Kurkova σε casual διάθεση με λευκό φανελάκι, Acne skinny jeans, Two by Vince Camuto jacket και sneakers.


Βρεθήκαμε στο πρώτο fashion show της Ερριέτας Κούρκουλου και ξεχωρίσαμε τις πιο λαμπερές παρουσίες.
Η Θωμαή Απέργη φόρεσε ένα φόρεμα Lovink (από τη συλλογή της Ερριέτας Κούρκουλου) και ankle boots Jessica Simpson. H Demy ήταν πολύ sexy με το Τοi & Μοi φόρεμα και τα Salvatore Ferragammo πέδιλά της ενώ η Ελένη Φουρέιρα επέλεξε ένα τοπ Lovink και μια maxi φούστα Gmg Fashion.


H οικοδέσποινα της βραδιάς Εριέττα Κούρκουλου ήταν πολύ εντυπωσιακή με ένα σύνολο που φυσικά έφερε την υπογραφή της. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέλεξε ένα φόρεμα Zini και το συνδύασε με πέδιλα Christian Louboutin και Chanel τσάντα. Τέλος είδαμε την Κάτια Ζυγούλη με κίτρινο παντελόνι, ριγέ τοπ και μαύρες γόβες σε ένα χαλαρό look.

Read More

And More