Celebrities Style: Ποια είναι η καλοντυμένη της εβδομάδας; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Την εβδομάδα που μας πέρασε η Poppy Delevigne επέλεξε Dolce& Gabbana και η αδερφή της Cara, Burberry στο Animal Ball στο Λονδίνο ενώ η Blake Lively ήταν πολύ εντυπωσιακή με το Burberry σύνολό της στην πρεμιέρα της ταινίας “Τurbo”.
Eίδαμε όμως και πολλά stylish street looks από την Eva Mendes, τη Rita Ora, τη Miranda Kerr και πολλές αγαπημένες μας celebrities. Εσύ ποιά νομίζεις πως ήταν η πιο καλοντυμένη; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

//
Είδαμε την Alessandra Ambrosio στη βόλτα της για ψώνια στη Nέα Υόρκη με printed σορτς, λευκό t-shirt και φλατ σανδάλια. Την Eva Mendes με επίσης printed φόρεμα και φουλάρι στα μαλλιά ενώ η Alexa Chung επέλεξε ένα Christopher Kane for Topshop φόρεμα και γυαλιά ηλίου με φακούς-καθρέφτες.


Η Rosie Huntington-Whiteley στο Black Tie Dinner του ModelCo φόρεσε ένα λευκό bra-top με μια maxi φούστα με κοψίματα σε μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση. Η sexy Rihanna στο Sporting Summer Festival στο Moνακό εμφανίστηκε με mini φόρεμα με tuxedo γιακά και ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο. Η Rita Ora στη βόλτα της στο Λονδίνο επέλεξε να φορέσει ένα total σύνολο σε μεταλλική απόχρωση με χρωματιστές λεπτομέρειες.


Εντοπίσαμε τη stylish Victoria Becham στο Λονδίνο με μαύρο skinny jean, ankle boots και δερμάτινο jacket. Τη Μiranda Kerr με maxi φούστα, printed μπλούζα και φλατ ankle boots. Αυτή όμως που μας εντυπωσίασε με το look της ήταν η Blake Lively στην πρεμιέρα της ταινίας “Turbo” με την κεντημένη με κρύσταλλα Burberry φούστα, το φανελάκι και τις nude γόβες.


Λατρέψαμε το στιλ των αδερφών Delevigne, της Poppy με το Dolce & Gabbana printed φόρεμα και της Cara με το maxi, μαύρο Burberry στο Animal Ball στο Λονδίνο, όπως και το look της Kate Hudson με το ασύμμετρο γκρι φόρεμα και τις Christian Louboutin γόβες. Είδαμε τέλος, τη Diane Kruger με φόρεμα Jonathan Saunders και clutch bag Charlotte Olympia.

Read More

And More