Celebrities style: Ποιες ήταν οι καλοντυμένες της εβδομάδας; Τι φόρεσαν;

Αυτή την εβδομάδα η Natalie Portman σαν μούσα του Dior μετά από 3 χρόνια που παρέμεινε το πρόσωπο στις καμπάνιες αρωμάτων του οίκου, φόρεσε ένα total Dior look στο Dance Project Benefit Gala σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις μετά τη γέννηση του γιου της. Οι fashionable φίλοι του Henry Holland τον υποστήριξαν με την παρουσία τους στην παρουσίαση της pre-S/S 2014 συλλογής του. Ανάμεσα τους ήταν η Αlexa Chung και η Daisy Lowe ντυμένες με κομμάτια του σχεδιαστή. Τέλος η Miranda Kerr μας έδωσε έμπνευση με το καλοκαιρινό street style της ενώ δεν έλειψαν και οι κομψές εμφανίσεις από την εγχώρια showbiz με τη Δούκισσα Νομικού και τη Δέσποινα Βανδή στο πάρτι του περιοδικού ΟK!


H Poppy Delevigne ήταν super stylish με την ολόσωμη Mary Katrantzou φόρμα της σε παστέλ αποχρώσεις. Η Alexa Chung πάντα αποτελεί πηγή έμπνευσης με το στιλ της. Aυτή τη φορά επέλεξε μια printed pencil φούστα House Of Holland και τη σέταρε με ένα δερμάτινο biker jacket Mulberry, τσάντα και γόβες Jimmy Choo. H Daisy Lowe επέλεξε επίσης μια printed ολόσωμη House of Holland φόρμα από την pre-collection του οίκου και Jimmy Choo γόβες.


Το fashion icon Kate Moss σε launch party του Selfridges διάλεξε να φορέσει ένα minimal μαύρο St. Laurent σύνολο και το συνδύασε με animal print γόβες Christian Louboutin. H Alessandra Ambrosio εμφανίστηκε στη πρεμιέρα του “Monsters University” με maxi λευκό Robert Rodriguez φόρεμα ενώ η Rooney Mara ήταν πολύ εντυπωσιακή με το cropped top και τη φούστα από τη συλλογή JW Anderson S/S 2013.


Είδαμε τη Rita Ora στο Λονδίνο με ένα εκκεντρικό Katy Eary look και την Karlie Kloss με δερμάτινο φόρεμα σε πορτοκαλί απόχρωση με εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα πέδιλα. Η Miranda Kerr έκανε τη βόλτα της στη Νέα Υόρκη σε casual διάθεση με denim πουκάμισο, σορτς Isabel Marant, μπαλαρίνες και suede τσάντα Balmain.


Από το χώρο της ελληνικής showbiz, ξεχωρίσαμε την εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στο πάρτι του περιοδικού Οk!
με την κόκκινη pencil φούστα της, το t-shirt και τα L.a.m.b πέδιλα, όπως και τη Δέσποινα Βανδή με την μαύρη ολόσωμη φόρμα και τις μπεζ πλατφόρμες της. Για το τέλος αφήσαμε την υπέρκομψη Natalie Portman με το total Dior look της, το clutch bag και τα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Read More

And More