Celebrities style: Ποιες ήταν οι καλοντυμένες της εβδομάδας; Τι φόρεσαν;

H εβδομάδα που μας πέρασε είχε μεγάλο στιλιστικό ενδιαφέρον αφού ξεκίνησε με τα MTV Video Music Awards στη Νέα Υόρκη όπου αν και είδαμε πολλές εκκεντρικές εμφανίσεις αυτές που ξεχώρισαν τελικά ήταν οι πιο κλασικές.

Aργότερα η προσοχή μας στράφηκε προς την Ιταλία με το ετήσιο φεστιβάλ κινηματογράφου στη Βενετία να βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά και στην Ασία οπου πραγματοποιήθηκαν δύο fashion parties, της Βurberry και της Louis Vuitton για τα εγκαίνια της έκθεσης “Louis Vuitton’s Timeless Muses”.

Όπως συνηθίζουμε λοιπόν, ξεχωρίσαμε και αυτή την εβδομάδα τα ωραιότερα looks των celebrities και σου τα παρουσιάζουμε για να αναδείξεις την πιο καλοντυμένη.
Ποια εμφάνιση ξεχωρίζεις λοιπόν; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

///
Στο party της Louis Vuitton, η Κate Moss σαν απόλυτη μούσα του οίκου, εμφανίστηκε με ένα super chic Louis Vuitton look. H Cara Delevigne επίσης πολύ κομψή, για το party της Burberry στη Σανγκάη επέλεξε ένα λευκό Burberry κοστούμι και το ταίριαξε με μαύρες πανήψυλες γόβες ενώ είδαμε και τη Georgia May Jagger με χρυσό Sass & Bide σύνολο και Willow ψηλοτάκουνα πέδιλα.

///
Πίσω στη Νέα Υόρκη εντοπίσαμε την Alexa Chung με floral μίνι φόρεμα Kenzo ενώ η Poppy Delevigne για το party της Louis Vuitton επέλεξε ένα μίνι φόρεμα σε Α γραμμή, του οίκου. Στα MTV Video Music Awards τώρα, η Rihanna εμφανίστηκε με ένα T-shirt MC Lyte, τζιν παντελόνι από τη συλλογή που σχεδίασε η ίδια για τη River Island και ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα.

///
Δεν θα μπορούσαμε να μην προσέξουμε την Cate Blachett με το υπέροχο Christofer Kane φόρεμα και τις Christian Louboutin γόβες που διάλεξε για την πρεμιέρα της ταινίας της-Blue Jasmine στο Παρίσι ενώ και πάλι στα MTV Video Music Awards την προσοχή μας τράβηξε η Beyoncé με το Tom Ford φόρεμα και το Giuseppe Zanotti clutch, όπως και η Joan Smalls με το λευκό Viktor & Rolf φόρεμα και τα Casadei ψηλοτάκουνα πέδιλα της.

///
Τέλος, στο φεστιβάλ Βενετίας αυτή τη φορά, ξεχωρίσαμε την εμφάνιση της Sandra Bullock με το κόκκινο J. Mendel φόρεμα και τα Roger Vivier αξεσουάρ, αυτή της Eva Riccobono που για να ανοίξει το φεστιβάλ επέλεξε ένα εντυπωσιακό Armani Privé δαντελένιο φόρεμα όπως και της Carey Mulligan με το Miu Miu φόρεμα, τα Roger Vivier πέδιλα και τα Prada γυαλιά ηλίου.

Read More

And More