CELEBRITY STYLE:Tι φόρεσαν αυτήν την εβδομάδα οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Aυτή την εβδομάδα μόνο βαρετή στιλιστικά δεν μπορείς να την πεις αφού πραγματοποιήθηκαν πολλά parties, πρεμιέρες και events με μεγάλο ενδυματολογικό ενδιαφέρον.

Εκτός από τα λαμπερά δρώμενα όμως οι stars δεν σταματούν να κυκλοφορούν και να επιλέγουν ρούχα και αξεσουάρ που μας αρέσει να βλέπουμε και να παίρνουμε στιλιστικές ιδέες. Αυτή την εβδομάδα ξεχωρίσαμε τα looks της Jennifer Connelly, της Miranda Kerr και της Alexa Chung. Εσύ ποια εμφάνιση ξεχωρίζεις;

/
Στο Elie Saab Dinner, στο Los Angeles, η Lily Collins εμφανίστηκε με μια playsuit του σχεδιαστή και Christian Louboutin γόβες.

/
Στο ίδιο event, η Hailee Steinfeld φόρεσε ένα πετρόλ μίνι φόρεμα με αντίστοιχα booties και snakeskin τσάντα.

/
Στη Royal Variety Performance στο Λονδίνο, η Kate Middleton φόρεσε ένα Diane von Furstenberg μαύρο, δαντελένιο gown.

/
Στο Rolls-Royce Exhibition Opening Night στο Λονδίνο, η Sienna Miller εμφανίστηκε με εμπριμέ φούστα και αντίστοιχο τοπ, ενώ ολοκλήρωσε το look της με μπορντό ψηλοτάκουνες γόβες.

/
Στο Late Show With David Letterman στη Νέα Υόρκη, η Jennifer Lawrence φόρεσε ένα φόρεμα Antonio Berardi από τη συλλογή spring/summer 2015 και το ταίριαξε με μαύρο παλτό και πέδιλα.

/
Η Αlexa Chung στο λανσάρισμα της συλλογής Solid & Striped x Poppy Delevingne φόρεσε ένα strapless Marc By Marc Jacobs φόρεμα και το συνδύασε με Louis Vuitton booties.

/
Η Kristen Stewart στην πρεμιέρα της ταινίας Still Alice στο Los Angeles φόρεσε ένα Chanel φόρεμα από τη συλλογή spring/summer 2015.

/
Η Keira Knightley στην πρεμιέρα της ταινίας The Imitation Game στο Los Angeles, φόρεσε ένα Chanel Couture φόρεμα με Rupert Sanderson γόβες.

/
Στα Governors Awards στο Los Angeles, η Emily Blunt φόρεσε ένα Michael Kors gown.

/
Στο ίδιο event, η Felicity Jones εμφανίστηκε με ένα Prada gown.

/
Στο Louis Vuitton Monogram Celebration Party στη Νέα Υόρκη η Jennifer Connelly φόρεσε ένα Louis Vuitton φόρεμα και booties.

/
Στο ίδιο event η Miranda Kerr εμφανίστηκε με total look επίσης του oίκου.

Read More

And More