CELEBRITY STYLE:Tι φόρεσαν οι stars αυτήν την εβδομάδα; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Μια εβδομάδα με πολλές πρεμιέρες, events και μεγάλο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις που είδαμε…

Aπό την Blake Lively με το Michael Kors maxi φόρεμα, μέχρι το printed look της Beyonce και το Jason Wu outfit της Emma Watson, δες λοιπόν κι εσύ που εντοπίσαμε τις καλοντυμένες αυτής της εβδομάδας.

Ποια εμφάνιση ξεχωρίζεις; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

/
Η Blake Lively έκανε την πρώτη red-carpet εμφάνιση με την κοιλίτσα εγκυμοσύνης της, στα Golden Heart Awards στη Νέα Υόρκη με ένα maxi Michael Kors pre-spring/summer 2015 φόρεμα.

/
Η Βeyonce σε εμφάνισή της στο Λονδίνο φορούσε μια εμπριμέ φούστα Generation Love με τοπ Tanya Taylor και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

/
H Rosie Huntington-Whiteley σε εμφάνισή της στο Los Angeles φορούσε λευκό distressed denim παντελόνι με εκρού πουλόβερ και ψηλοτάκουνες γόβες.

/
Η Sarah Jessica Parker σε βόλτα της στη Νέα Υόρκη φορούσε λευκό sweatshirt με jeans και μπεζ suede ankle boots.

/
Στην πρεμιέρα της ταινίας Serena στο Λονδίνο, η Jennifer Lawrence φορούσε έμα μαύρο Dior φόρεμα με μαύρες Brian Atwood γόβες.

/
Η MIranda Kerr σε εμφάνισή της σε αεροδρόμιο της Κορέας φορούσε μια floral ολόσωμη φόρμα με biker jacket και μυτερές μαύρες γόβες.

/
Η Naomi Watts στην πρεμιέρα της ταινίας Birdman Or The Unexpected Virtue Of Ignorance, φορούσε ένα Gucci Première lδαντελένιο gown.

/
Στο ίδιο event, η Emma Stone φόρεσε ένα Jason Wu spring/summer 2015 φόρεμα με Aquazzura γόβες.

/
Η Kate Bosworth στο Hammer Museum Gala, στο Los Angeles φόρεσε ένα λευκό Alexandre Vauthier gown.

/
Στo ίδιο event, η Elizabeth Banks φόρεσε total look Bottega Veneta.

/
H Hilary Swank στην πρεμιέρα της ταινίας The Homesman φόρεσε ένα φόρεμα από τη συλλογή Delpozo spring/summer 2015 και το συνδύασε με λευκές γόβες.

/
Η Sienna Miller στην πρεμιέρα της ταινίας The Foxcatcer φόρεσε μια ψηλόμεση φούστα με πιέτες, cropped top και ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα.

Read More

And More