Critics’ Choice Awards 2019: Οι καλύτερες εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε

Πριν από μια εβδομάδα έγιναν οι Χρυσές Σφαίρες, ένα event με πολλούς νικητές, “ηττημένους”, λαμπερές εμφανίσεις και εντυπωσιακά looks που φόρεσαν οι διάσημες. Σειρά έχουν λοιπόν, τα Critics’ Choice Awards που έγιναν λίγες ώρες πριν στη Sanda Monica και για ακόμα μια φορά κατάφεραν να συγκεντρώσουν πολλούς σταρ, ηθοποιούς και μοντέλα, όπως συνηθίζεται να γίνεται σε αυτές τις εκδηλώσεις. Εμείς ξεχωρίσαμε τις πιο λαμπερές και εντυπωσιακές εμφανίσεις που πέρασαν από το… μπλε χαλί (ναι αυτό το χρώμα είχε) και σου τις παρουσιάζουμε μαζί με όλες τις στιλιστικές πληροφορίες.

Extra Info: Οι εβδομάδες που θα ακολουθήσουν είναι γεμάτες με μουσικά και κινηματογραφικά βραβεία, κάτι που σημαίνει ότι θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε πολλά luxe outfits από τις διάσημες.

 

Η Nicole Kidman φόρεσε μια strapless black & white δημιουργία Armani Prive, την οποία συνδύασε με μια box sparkly bag και μαύρες γόβες.

 

Η Julia Roberts επέλεξε ένα μαύρο ασύμμετρο γιλέκο κι ένα λευκό παντελόνι από τον οίκο Louis Viotton. Να σου θυμίσω ότι και στις Χρυσές Σφαίρες είχε προτιμήσει ένα look με βασικό κομμάτι ένα masculine pants.

 

H Charlize Theron προτίμησε μια metallic ombre δημιουργία Givenchy με έναν ώμο και sexy cut στην περιοχή της κοιλιάς. Σέταρε το φόρεμα με λαμπερά σκουλαρίκια.

 

Η Emily Blunt με λευκό φόρεμα Prada το οποίο είχε sparkly details στις τιράντες και σε όλο το ύφασμα. Μαζί με την εντυπωσιακή δημιουργία φόρεσε ένα luxe clutch και σκουλαρίκια.

 

Η Amy Adams έχει αδυναμία στο μπλε χρώμα, αφού και στις Χρυσές Σφαίρες και σε αυτά τα βραβεία προτίμησε να φορέσει ένα blue gown. Αυτήν τη φορά προτίμησε μια δημιουργία του Zac Posen την οποία συνδύασε με πράσινα σκουλαρίκια.

 

Η Chrissy Teigen φόρεσε ένα κομψό και sexy φόρεμα Maison Yeya με ασημί πέδιλα, embellished clutch και φίνα σκουλαρίκια.

 

Η Lady Gaga φόρεσε ένα minimal και χυτό φόρεμα Calvin Klein by Appointment. Στο look πρόσθεσε μόνο ένα ζευγάρι διακριτικά σκουλαρίκια.

 

Η Kristen Bell με minimal μπλε δημιουργία Cushnie, clutch στο ίδιο χρώμα και κοσμήματα David Webb.

 

H Poppy Delevingne με ένα Ancient Greek style φόρεμα του οίκου Oscar de la Renta το οποίο συνδύασε με σκουλαρίκια Kallati.

 

H Olivia Munn προτίμησε ένα polka dot φόρεμα με έντονα βολάν από το οίκο Andrew GN.

 

Η Elizabeth Olsen φόρεσε ένα mini βελούδινο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ που έφερε την υπογραφή του σχεδιαστή Alexandre Vauthier. Πρόσθεσε στο look ένα ζευγάρι μαύρες γόβες Christian Louboutin, ένα μαύρο clutch και διαμαντένια σκουλαρίκια.

 

Η Maggie Gyllenhaal φόρεσε ένα metallic φόρεμα Prada σε συνδυασμό με Bulgari κοσμήματα.

 

Η Mandy Moore επέλεξε ένα λευκό sequin φόρεμα με cuts στη μέση που σχεδίασε ο Micheal Kors.

 

H Emmy Rossum επέλεξε μια βελούδινη δημιουργία σε μπορντό χρώμα του οίκου Ralph Lauren και πρόσθεσε φίνα κοσμήματα Bulgari.

 

Η Claire Foy με μαύρο παντελόνι και sparky top Balmain. Η ίδια ολοκλήρωσε το εντυπωσιακό σύνολο με εντυπωσιακά – sparkly πέδιλα.

 

Η Julia Garner που πρωταγωνιστεί στο φετινό ημερολόγιο της Pirelli, επέλεξε ένα δαντελένιο φόρεμα Brock Collection και βελούδινες ασημί γόβες

Read More

And More