Δες τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των σταρ αυτήν την εβδομάδα και ψήφισε το πιο stylish look

Άλλη μια εβδομάδα με έντονο στιλιστικό ενδιαφέρον έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε. Aν αναζητάς, λοιπόν, έμπνευση για τις βραδινές, αλλά και τις καθημερινές σου εμφανίσεις, δεν χρειάζεται να την αναζητήσεις πουθενά αλλού!

Ο φακός απαθανάτισε τις αγαπημένες μας celebrities σε street style εμφανίσεις, red carpets και events, όπως κάθε φορά! Η κάθε μια ξεχωριστά έβαλε τα δυνατά της να μας εντυπωσιάσει και -ναι- κάθε εμφάνιση ήταν μοναδική. Το θέμα, όμως, είναι σε ποια θα δώσεις εσύ το στιλιστικό τρόπαιο. Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις την αγαπημένη σου εμφάνιση στο τέλος του άρθρου!

1. Κarlie Kloss

To super model και παρουσιάστρια του Runway project Κarlie Kloss εμφανίστηκε με κόκκινο φόρεμα από την συλλογή Olivier Theyskens Fall 2019 το οποίο είχε strategic cutouts το οποίο συνδύασε με μαύρα πέδιλα.

2. Anne Hathaway

Η ηθοποιός εμφανίστηκε με κουστούμι σε πράσινη απόχρωση Gabriela Hearst, συνδυασμένο με lace top Victoria Beckham, γόβες Lesilla και croco τσάντα.

3. Οlivia Munn

H Οlivia Munn με stripe κουστούμι από την συλλογή Spring Summer 2019 του Peter Pilotto που συνδύασε με metallic top και clutch.

4. Keri Russell

H Κerri Russell επιλέγει ένα τέλειο tuxedo style και φοράει πουκάμισο Celine και παντελόνι Tom Ford συνδυασμένα με μαύρα sexy πέδιλα.

5. Julianne Moore

Η αγαπημένη ηθοποιός με total look Valentino, φόρεμα λευκό από την pre-fall 2019 συλλογή του οίκου.

6.Kristin Cavallari

Η Cavallari με ολόσωμη μαύρη φόρμα Galvan που συνδύασε με πέδιλα Stuart Weitzman και τσάντα Celine.

7. Barbara Pavlin

Το μοντέλο της Victoria Secret’s με κόκκινο satin κουστούμι και το pink new bra της Victoria Secret’s στο επίσημο λανσάρισμα που έκανε το brand.

8.Lake Bell

Η ηθοποιός με powder pink κουστούμι, που συνδύασε με ruffle details πέδιλα, λίγες μέρες πριν στην Νέα Υόρκη.

9. Μary Charteris

H διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε σε fashion event, με sequin κουστούμι και polo shirt απο την συλλογή Ralph Lauren σε navy ύφος.

10. Kate Beckinsale

H Κate Beckinsale με ριγέ κουστούμι που συνδύασε με platform μαύρα πέδιλα, και μαύρα γυαλιά. ηλίου.


Read More

And More