Διάσημες Ελληνίδες φοράνε Ted Baker και πάνε το summer style στην επόμενη φάση

Το new age casual style είναι εδώ και οι διάσημες Ελληνίδες το έχουν ήδη ανακαλύψει μέσα από την ολοκαίνουρια συλλογή Ted Baker! Oι νέοι κανόνες δίνουν κομψότητα και ξεχωριστό στιλ με κομμάτια που είναι φτιαγμένα από ελαφριά υφάσματα, απρόσμενους συνδυασμούς και νέες σιλουέτες!

Οι Ελληνίδες celebrities Eλένη Βαΐτσου, Ευγενία Σαμαρά, Έβελυν Καζαντζόγλου, Ιωάννα Μαλέσκου και Κατερίνα Λιόλιου –γυναίκες που θαυμάζουμε για την αίσθηση του στιλ τους– έχουν αγαπήσει τη νέα Ted Baker συλλογή και μέσα από τα κομμάτια που επιλέγουν καταφέρνουν να συνδυάζουν τον premium θηλυκό αέρα του brand με έναν πιο casual και fun χαρακτήρα.

Αν θέλεις κι εσύ να ξεχωρίσεις αυτό το καλοκαίρι, έλα μαζί μου να ανακαλύψουμε τα 8 κομμάτια-κλειδιά που ήδη φοράνε οι διάσημες Ελληνίδες και που θα δώσουν νέα ένταση στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα!

 

H Ελένη Βαΐτσου επιλέγει ένα 24hours φόρεμα με halter σχέδιο στο πάνω μέρος και πλισέ floral φούστα κάτω, που έχεις τη δυνατότητα να το φορέσεις κυριολεκτικά παντού! Στη βόλτα σου με sneakers ή καλεσμένη σε ένα γάμο με metallic πέδιλα, το κομμάτι αυτό είναι πασπαρτού και σίγουρα θα σε βγάλει πολλές φορές ασπροπρόσωπη!

Φόρεμα Ted Baker

 

Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι όταν πας διακοπές είναι το μαγιό. Ένα ολόσωμο strapless μαγιό με colorful prints επιλέγει η ‘Εβελυν Καζαντζόγλου για θηλυκή εμφάνιση με υπέροχα χρώματα, ενώ το συγκεκριμένο γίνεται απίθανο top για τις μακριές φούστες σου στο νησί και όχι μόνο! Η silver τσάντα που κρατάει η Έβελυν θα απογειώσει όλα τα denim σύνολά σου και θα γίνει το αξεσουάρ που θα κρατήσεις και τον χειμώνα πολλές φορές!

 

Μαγιό Ted Baker                              Τσάντα Ted Baker

 

 

Η vintage αισθητική κάνει τα φετινά φορέματα να ξεχωρίζουν, ενώ η κίτρινη απόχρωση δημιουργεί το απόλυτο summer vibe! To φόρεμα αυτό είναι αγαπημένο για όσες λατρεύουν τις ρομαντικές εμφανίσεις και η Ιωάννα Μαλέσκου το έχει βάλει στην ντουλάπα της δίνοντας ένα νέο twist και στο δικό της καλοκαιρινό στιλ!

Φόρεμα Ted Baker

Η Κατερίνα Λιόλιου λατρεύει το καλοκαίρι και συνδυάζει άψογα στο στιλ της sexy vibes με girly details. Πώς τα καταφέρνει; Με τέλειο ολόσωμο μαύρο μαγιό που έχει lazer cuts στο πάνω μέρος, το οποίο συνδυάζει με την απόλυτη τάση σε καπέλα για αυτήν τη σεζόν, ένα basket floral καπέλο σε γαλάζια απόχρωση. Copy the look!

  Καπέλο Τed Baker                                     Mαγιό Ted Baker

Εξωτική διάθεση και άνετο ντύσιμο σε ένα look μας δείχνει η Ευγενία Σαμαρά και ζηλέψαμε ήδη αυτό το outfit! Ψηλόμεση βερμούδα που φοράς με όλα τα basic top σου και πουκάμισο που γίνεται και jacket στο νησί με τα μελτέμια, σε υπέροχο exotic print! Δύο κομμάτια που θα συνδυάσεις και με πολλά ακόμη ρούχα, πολλές ακόμη σεζόν! Τέλειο;

Πουκάμισο Ted Baker                      Βερμούδα Ted Baker

 

 

Κεντρική διάθεσηSport & Fashion Freedom, 212 00 03 710