Έλενα Χριστοπούλου: Μια από τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες! Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα στο στιλ της…

Ένα μεγάλο ποσοστό του ελληνικού κοινού είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την Έλενα Χριστοπούλου μέσα από το Greece’s Next Top Model, σαν coach των ανερχόμενων μοντέλων. Η ελληνική μόδα όμως, γνωρίζει πολύ καλά την Έλενα μιας και η ίδια είναι μια από τις κορυφαίες bookers της χώρας μας που έχει συνεργαστεί με τα πιο διάσημα μοντέλα, φωτογράφους, σχεδιαστές και περιοδικά.

Η Έλενα, εκτός coach και booker μοντέλων, είναι μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της Ελλάδας και μας το αποδεικνύει σχεδόν με κάθε της εμφάνιση. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου, που τα τελευταία χρόνια έχει τη δική της συλλογή ρούχων. Τα looks που επιλέγει για τις εμφανίσεις της στο GNTM είναι αψεγάδιαστα και λίγο πιο “αυστηρά”, ενώ το στιλ στην καθημερινότητά της είναι vintage με bohemian πινελιές.

Στο σημερινό θέμα λοιπόν, θα γνωρίσουμε λίγο καλύτερα το στιλ της και θα δούμε τις πιο stylish εμφανίσεις που έχει κάνει στο instagram. Είσαι έτοιμη;

Όταν σκέφτεσαι το GNTM και την Έλενα Χριστοπούλου κατευθείαν σου έρχεται στο μυαλό το ανδρικό κοστούμι. Ναι πολύ σωστά! Πολλές από τις εμφανίσεις που έχει κάνει στο reality (και στο instagram) είναι “βασισμένες” σε αυτό το ανδρικό σετ που το αναδεικνύει με θηλυκές γόβες ή πέδιλα.

Επιπλέον, ένα θηλυκό κομμάτι που φαίνεται να έχει αδυναμία είναι η midi full skirt. Συνδυασμένη με ankle boots, ζιβάγκο και πολύ “δυνατά” αξεσουάρ όπως το μαντήλι και τα καλτσάκια για ladylike αποτέλεσμα, ή σεταρισμένη με μπότες (που δεν αφήνουν ίχνος δέρματος) και πουκάμισο για edgy style.

Τα σεμιζιέ midi και maxi φορέματα είναι βασικά fashion pieces των εμφανίσεών της. Πάντα σε bold colors, μονόχρωμα ή με ιδιαίτερα patterns και συνδυασμένα σύμφωνα με το… mood της. Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές τις εμφανίσεις έχουν οι point toe μπότες, αλλά και τα sneakers.

Οι τέλειες αναλογίες της Έλενας και το θηλυκό της σώμα αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο με τα skinny dresses. Η ίδια δεν διστάζει να φορέσει στενά φορέματα σε έντονα χρώματα ή με floral μοτίβο, αποδεικνύοντας ότι για να είσαι in fashion πρέπει να είσαι τολμηρή και να έχεις θάρρος. Παρόλα αυτά, από τις stylish εμφανίσεις που έχει κάνει δεν έχει λείψει το little black dress, αγαπημένο ρούχο όλων μας που φέρνει στην επιφάνεια το σεξαπίλ και την ισχυρή αυτοπεποίθηση της κάθε γυναίκας.

Οι ολόσωμες φόρμες και οι παντελόνες είναι από τα πιο άνετα και stylish κομμάτια που κάθε γυναίκα οφείλει να έχει στην ντουλάπα της… κάτι το οποίο φαίνεται να πιστεύει και η Έλενα. Η διάσημη coach επέλεξε να συνδυάσει μια black jumpsuit με λευκές μπότες, δημιουργώντας έτσι μια statement εμφάνιση στο Greece’s Next Top Model που εννοείται ότι θέλουμε να κάνουμε copy, ενώ ένα ακόμα stylish σύνολο που κέντρισε το στιλιστικό μας ενδιαφέρον ήταν ένα pyjama set που του έδωσε androgyne style με oxfords και skinny scarf. Τέλος, η ίδια αποδεικνύει ότι μια παντελόνα σε masculine style κι ένα λευκό t-shirt αποκτούν αμέσως twist με ένα ζευγάρι oversized σκουλαρίκια.

Η Έλενα είχε δηλώσει ότι το προσωπικό της στιλ βασίζεται πάντα σε vintage ρούχα συνδυασμένα με μοντέρνες πινελιές, σε μια mix and match λογική. Αυτό μπορούμε εύκολα να το καταλάβουμε από τον τρόπο που επιλέγει να αναδείξει τα midi φορέματα σε ladylike ή retro ύφος.

Όπως σου ανέφερα στην αρχή του θέματος, η Έλενα έχει τη δική της συλλογή ρούχων που ονομάζεται Eclectic Soiree. Η ίδια έχει δηλώσει ότι θέλει το στιλ της να παραπέμπει σε άλλη εποχή και ότι λατρεύει τα vintage κομμάτια, τα οποία αποτελούν έμπνευση για τις δημιουργίες της. Τα ρούχα της έχουν vintage πατρόν και υφάσματα, ενώ στην ίδια αισθητική είναι και τα κοσμήματα καθώς και τα αξεσουάρ που περιλαμβάνονται στη σειρά. Να σημειωθεί ότι το brand της Έλενας με τα ρετρό και μαξιμαλιστικά στοιχεία είναι ιδιαίτερα αγαπητό σε πολλές διάσημες Ελληνίδες.

Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν είναι το denim to denim. Καταλαβαίνεις λοιπόν, ότι μια ιέρεια της μόδας σαν την Έλενα δεν γινόταν να απαρνηθεί αυτό το powerful trend. Βέβαια, η ίδια έδωσε τη δική της πινελιά στο σύνολο με τα vintage – bohemian σκουλαρίκια, αποδεικνύοντας ότι το προσωπικό στιλ είναι αυτό που κάνει τη διαφορά!

Read More

And More