Mαθήματα styling

Έλενα Χριστοπούλου: Τι λατρεύει να φοράει και τι δεν φοράει ποτέ

Ένα μεγάλο ποσοστό του  ελληνικού κοινού είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την Έλενα Χριστοπούλου μέσα από το Greece’s Next Top Model, σαν coach των ανερχόμενων μοντέλων. Η ελληνική μόδα όμως, γνωρίζει πολύ καλά την Έλενα μιας και η ίδια είναι μια από τις κορυφαίες bookers της χώρας μας που έχει συνεργαστεί με τα πιο διάσημα μοντέλα, φωτογράφους, σχεδιαστές και περιοδικά. Από πέρσι έκανε και το επόμενο τηλεοπτικό βήμα και πλέον είναι στην κριτική επιτροπή του  Μy style Rocks κάνοντας κάθε μέρα μαθήματα styling στις διαγωνιζόμενες.

Ξεκάθαρα μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της Ελλάδας που μας το αποδεικνύει σχεδόν με κάθε της εμφάνιση είτε στο πλατό είτε στις τυχαίες εμφανίσεις που την βλέπουμε κυρίως στο instagram της. Τα τελευταία χρόνια έχει τη δική της συλλογή ρούχων σε vintage ύφος και με μεγάλη αγάπη τα χρώματα και τα prints. Τα looks που επιλέγει για τις εμφανίσεις της στο πλατό έχουν πολλές διαφορετικές επιρροές και κάθε μέρα είναι και μία ωραία αποκάλυψη για εμάς που την παρακολουθούμε. Στην καθημερινότητα της θα λέγαμε ότι δείχνει μία προτίμηση στις αέρινες γραμμές και στις bohemian πινελιές.

Σήμερα θα κάνουμε ένα απολαυστικό αφιέρωμα στο στιλ της, μέσα από εικόνες που έχει ήδη ανεβάσει στο instagram της και μαζί θα ανακαλύψουμε τι αγαπάει και τι δεν φοράει ποτέ… η Έλενα Χριστοπούλου!

ολόσωμες φόρμες που έχουν tailored ύφος της πάνε πολύ, και τις φοράει συχνά σε γήινες αποχρώσεις σαν αυτή της φωτογραφίας. Με wrap σχέδιο και μανίκια που έχουν όγκο και ζώνη στην μέση το τέλειο εδώ είναι που την έχει συνδυάσει με metallic πέδιλα και εντυπωσιακά σκουλαρίκια! Σπάνια την έχουμε δει με glam ολόσωμες φόρμες που έχουν παγιέτες ή lux details, σαφώς και προτιμά τις πιο minimal γραμμές που συνήθως έχουν και masculine στοιχεία.

Τα αέρινα φορέματα που έχουν floral σχέδια και boho στοιχεία είναι συχνά αγαπημένες της επιλογές και μάλιστα έχει πολλά και στην προσωπική της συλλογή!Τα φοράει συνήθως με μεγάλα εντυπωσιακά κοσμήματα όπως εδώ, και flat σανδάλια!Η Έλενα Χριστοπούλου σπάνια φοράει με αυτά τα φορέματα πλατφόρμες, άλλωστε την βοηθάει και η ψηλόλιγνη σιλουέτα της και έτσι έχει πάντα ένα chic bohemian look.

Λατρεύει τα έντονα χρώματα και τα prints – όπως είδαμε, και δεν διστάζει να τα φοράει μαζί, πέρα από τα αγαπημένα της φορέματα που έχουν έντονες αποχρώσεις όπως είδαμε πιο πάνω, συχνά επιλέγει top και παντελόνι με prints σε έντονες αποχρώσεις και προσθέτει και χρυσά κοσμήματα για extra styling!Στα κοσμήματα λατρεύει τα boho κομμάτια κυρίως τα κολιέ και το layering φορώντας πολλά μαζί και κάνοντας ωραίους συνδυασμούς.

Τotal white! Nαι την έχουμε συνηθίσει με χρώματα και prints αλλά και με τις minimal επιλογές της είναι πάντα στιλάτη αφού ξέρει πολύ καλά πως να αναδεικνύει  με τον καλύτερο τρόπο την κάθε τάση. Μία total white εμφάνιση όπως εδώ, απαιτεί απλές γραμμές που αγκαλιάζουν σωστά το σώμα και ελάχιστα αξεσουάρ. Η Έλενα επιλεγεί το λευκό και το μαύρο όταν θέλει μονοχρωμίες και αποφεύγει έντονα χρώματα όπως neon ή fluo.

Στοιχεία από την Άπω Ανατολή! Κιμονό που φοράει πολύ συχνά και βεβαίως όχι μόνο σαν λεπτό πανωφόρι αλλά και σαν φόρεμα με ζώνη στην μέση αλλά και εντυπωσιακά κοσμήματα σε αυτό το ύφος!Τα μεγάλα σκουλαρίκια ταιριάζουν στο androgyne look που έχει στα μαλλιά της και βεβαίως τα συνδυάζει τέλεια με τα asian κομμάτια της γκαρνταρόμπας της, η αλήθεια είναι ότι σπάνια την βλέπουμε με κρίκους ή κουμπωτά μικρά σχέδια και δείχνει να προτιμά τα πιο boho σχέδια.

Tα midi φορέματα τα λατρεύει και σπάνια θα την δούμε με mini. Από πέρσι έχει καθιερώσει και τα συνδυάζει με μπότες σε ένα look σαν την Victoria Beckham και δίνει δυναμικό ύφος στην εμφάνιση της. Αποφεύγει τα ankle boots με αυτό το μήκος και έτσι έχει μία πολύ στιλάτη και ισορροπημένη εικόνα.

Από τις λίγες Ελληνίδες που της πάει τόσο πολύ το λέοπαρ! Παλτό λέοπαρ με 60s γυαλιά σε εμφάνιση που απλά τα… σπάει!To λέοπαρ είναι ένα κλασικά κομψό print που σίγουρα το βλέπουμε κάθε σεζόν στις τάσεις αλλά λίγες μπορούν να το φορέσουν με style και η Έλενα είναι από αυτές που μας δίνουν μαθήματα styling κάθε φορά που το επιλέγουν.Αγαπάει το λέοπαρ αλλά δεν την έχουμε δει ποτέ με άλλο animal print όπως zebra κλπ και δείχνει να αγαπάει μόνο αυτό ( και πολύ καλά κάνει).

ζώνες είναι αγαπημένο της αξεσουάρ και τις προσθέτει συχνά σε φορέματα καθώς της πάνε και πάρα πολύ!Δερμάτινες ή υφασμάτινες τις επιλέγει κυρίως σε φαρδιές γραμμές και σπάνια φοράει λεπτές ή ανδρικές. Οι ζώνες είναι ένα αξεσουάρ που σίγουρα θα σε ανανεώσει και εσένα και αν δεν της φοράς καιρός να τις δοκιμάσεις ειδικά με φορέματα.

Λάμψη!Όταν το αποφασίσει ( σπάνια) φοράει το μεταλλικό στοιχείο πάντα με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Δεν θα δεις υπερβολές και συνήθως το προσαρμόζει στο minimal ύφος που της πάει πολύ, και φοράει ούτως ή άλλως!Φορέματα ή παντελόνια με λάμψη και μεταλιζέ στοιχεία καθώς και σακάκια υπάρχουν στην γκαρνταρόμπα της αλλά δεν θα δεις παγιέτες και άλλα υπερβολικά στοιχεία γιατί ξέρει πως να προσαρμόζει τα glam στοιχεία σε πιο minimal look.

Για τις χαλαρές τις εμφανίσεις ποντάρει στις loose γραμμές για να χαλαρώνει και να έχει και style. Συνδυάζει φόρμες με sneakers και χαλαρό φουλάρι στο λαιμό ή στα μαλλιά της!Δεν φοράει συχνά τζιν αλλά της αρέσουν οι άερινες και ανάλαφρες ολόσωμες φόρμες για να χαλαρώνει δίνοντας τον δικό της τόνο στο casual style.

Από την πρόσφατη εμφάνιση της την Κυριακή στο Gala με Versace φόρεμα και χρυσά αξεσουάρ μας δείχνει πως το sexy look δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο! Μία πολύ στιλάτη εμφάνιση με φόρεμα που δένει σε crop σχέδιο μπροστά αφήνοντας την κοιλιά να φαίνεται και midi γραμμή. Σπάνια θα την δούμε με προκλητικά κομμάτια ,ντεκολτέ ή leg cuts, επιλέγει να δείχνει sexy με πιο κλασικές και θηλυκές γραμμές.

Read More

And More