Εντυπωσιακές Δημιουργίες της Celia Kritharioti στον τελικό και τον ημιτελικό του J2US

H νικήτρια του show Ζοζεφίν και η κριτής Μαρία Μπακοδήμου έκλεψαν τις εντυπώσεις φορώντας εξαιρετικές δημιουργίες της Ελληνίδας Σχεδιάστριας

H κορυφαία σχεδιάστρια Celia Kritharioti για μία ακόμα φορά έκλεψε τις εντυπώσεις με τις μοναδικές δημιουργίες της στον τελικό και τον ημιτελικό του J2US.

Πιο συγκεκριμένα η Ζοζεφίν, νικήτρια του show στην διάρκεια του τελικού εμφανίστηκε με κόκκινη δημιουργία της Celia Kritharioti ερμηνεύοντας το περίφημο τραγούδι «Φάντασμα της Όπερας» αποσπώντας εντυπωσιακά σχόλια της κριτικής επιτροπής και του κοινού μέσα από τα Social Media. Το συγκεκριμένο ρούχο είναι από την τελευταία  εντυπωσιακή συλλογή , Red for Hope.

Και στον ημιτελικό η Ζοζεφίν ήταν η διαγωνιζόμενή που έκλεψε τις εντυπώσεις φορώντας μια ιδιαίτερα sexy δημιουργία του οίκου Celia Kritharioti κεντημένη στο χέρι , με αλπικέ δαντέλα.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή και η κριτής Μαρία Μπακοδήμου εμφανίστηκε στον τελικό  του Show φορώντας ένα κοντό φόρεμα Celia Kritharioti με Μακρύ μανίκι όλο  κεντημένο  στο χέρι από κόκκινους πολύτιμους λίθους ! Στον ημιτελικό η Μαρία Μπακοδήμου εμφανίστηκε επίσης με δημιουργία της Celia Kritharioti και πιο συγκεκριμένα φορώντας  κοντό Χρυσό φόρεμα , κεντημένο στο χέρι με κρύσταλλα και πέρλες.

Celia Kritharioti Couture: O παλαιότερος οίκος μόδας της Ελλάδας, είναι συνώνυμο της κομψότητας και έχει χτίσει μια πολύ καλή σχέση με δεκάδες celebrities από τη εγχώρια και διεθνή showbiz, που εμπιστεύονται το brand για κάθε glamorous εμφάνισή τους.

Read More

And More