Γάμος Φίλιππου- Νίνα Φλορ: Tι φόρεσαν οι διάσημες καλεσμένες

Ο Φίλιππος και η Νίνα Φλορ ανέβηκαν τα  σκαλιά της εκκλησίας, με τους γονείς τους, τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και τον Τόμας Φλόρ ως μάρτυρες. Καλεσμένοι ήταν διάσημα μέλη βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης.Η νύφη έλαμψε μέσα σε ένα παραμυθένιο νυφικό που είχε την υπογραφή του οίκου Chanel.

Φωτογραφίες: NDP

Εντυπωσιακές ήταν και οι celebrity καλεσμένες με τα glam outfits τους:

O Φίλιππος φτάνει με tuxedo σύνολο μαζί με την μητέρα του Άννα Μαρία Γλύξμπουργκ η οποία επέλεξε μία custom made ντραπέ δημιουργία της Celia Kritharioti σε μεταλλικο μπλε ύφασμα και κοσμήματα από πέρλες.

 Η Μαρία Ολυμπία επέλεξε ένα μπλε φόρεμα με square λαιμόκοψη Εmilia Wickstead, που συνδύασε με ίδιο χρώμα γόβες Μanolo Blahnik και εντυπωσιακά diamond rings.

Η Mαρί Σαντάλ με λευκό maxi φόρεμα της Ελληνίδας σχεδιάστριας Μαίρης Κατράντζου, που έχει sequin σχέδιο στην λαιμόκομψη και χρυσή ζώνη συνδυασμένο με pearl σκουλαρίκια και silver πέδιλα.

Η Πριγκίπισσα Θεοδώρα με γαλάζιο φόρεμα Emilia Wickstead και pearl σκουλαρίκια ενώ η Τατιάνα Μπλάνικ εντυπωσίασε με κόκκινο μεταξωτό φόρεμα  Celia Kritharioti που έχει ντραπέ σχέδιο και flower detail.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη με εντυπωσιακό φόρεμα σε σμαραγδί αποχρωση που έχει cape effect και δερμάτινη ζώνη, που συνδύασε με velvet γόβες και diamond σκουλαρίκια με σμαράγδια.

O Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα με βελούδινο μάυρο φόρεμα που συνδύασε με headpiece και minimal μαύρα πέδιλα.

Η Ευγενία Νιάρχου με μαύρο maxi sequin φόρεμα, διαμαντένια κοσμήματα απο την προσωπική της συλλογή και βελούδινες πλατφόρμες.

H Sassa de Osma με πλισέ φούξια φόρεμα που είχε jewerly σχέδιο στο λαιμό και statement μανίκια, Andrew Gn.

H Αικατερίνη του Ανόβερο με αέρινη δημιουργία από τούλι και sequin details ξεχώρισε με το στιλ της.

O Andrea Casiraghi και η σύζυγός του Tatiana Santo Domingo με κόκκινο φόρεμα με bow tie και βολάν στο κάτω μέρος, Gimbattista Valli

H Σήλια Κριθαριώτη με τον σύζυγό της, Νικόλαο Τσάκο, η οποία για την περίσταση επέλεξε να φορέσει ένα twotone dress, τόσο μοναδικό όσο και εκείνη. Το εντυπωσιακό φόρεμα από μεταξωτό taffetas faille άφηνε ακάλυπτους τους υπέροχους ώμους της.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Celia Kritharioti (@celiakritharioti)

H Μαριάννα Λεμός με λαμπερή haute couture δημιουργία Celia Kritharioti από μαύρο κρεπ κεντημένο στο χέρι από πέρλες και κρύσταλλα, το οποίο συνδύασε υπέροχα με μια λευκή κάπα με embroideries.

Read More

And More