Γάμος Φίλιππου – Νίνα Φλορ: Όλες οι λεπτομέρειες για το παραμυθένιο νυφικό

Σήμερα γίνεται ο θρησκευτικός γάμος του Φίλιππου με τη Νίνα Φλορ στην στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, χοροσταντούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου. Ένα χρόνο μετά τον πολιτικό τους γάμο στο Σεντ Μόριτς της Ελβετίας, ο Φίλιππος και η Νίνα ανέβηκαν τα  σκαλιά της εκκλησίας, με τους γονείς τους, τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και τον Τόμας Φλόρ ως μάρτυρες. Καλεσμένοι ήταν διάσημα μέλη βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης.Η νύφη έλαμψε μέσα σε ένα παραμυθένιο νυφικό που είχε την υπογραφή του οίκου Chanel.

Φωτογραφίες: NDP

 

Λευκό σε wrap γραμμή στο πάνω μέρος που έδενε με ένα φιόγκο, είχε off shoulder σχέδιο και μακριά ουρά όλο από μεταξωτό ταφτά του οίκου Chanel, ενώ φορούσε την τιάρα -οικογενειακό κειμήλιο της μητέρας του Φιλίππου. Πρόκειται για την Antique Corsage Tiara, που έχει δώσει η Άννα Μαρία, σύζυγος του τέως βασιλιά και στις δύο νύφες της Μαρί Σαντάλ και Τατιάνα Μπλάτνικ για την ημέρα του γάμου τους.

 

Ενυπωσιακή συνοδευόταν από τον πατέρα της κρατούσε ένα ρομαντικό μπουκέτο με τριαντάφυλλα και έλαμπε μέσα στην υπέροχη Chanel δημιουργία που επιλέγει σταθερά για τις επίσημες εμφανίσεις της!

Read More

And More