Γιορτή της Μητέρας: Οι πιο στιλάτες μαμάδες και κόρες της showvbiz

Tα διάσημα κορίτσια επηρεάζονται από το στιλ των διάσημων μαμάδων τους . Όπως και στην πραγματική ζωή, έτσι και στην showbiz φαίνεται ότι οι μαμάδες έχουν περάσει και στις κόρες τους πολλά στοιχεία του στιλ τους με μερικές από αυτές μάλιστα, να είναι τόσο ταιριαστές στιλιστικά που να μας εντυπωσιάζουν.

Όσο και να θέλουμε να το αρνηθούμε είναι δεδομένο ότι οι μαμάδες  επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την αισθητική και την άποψή μας για τη μόδα. Μεγαλώνοντας, μπορεί μεν να αποκτάμε δική μας άποψη για το στυλ και την ομορφιά, αλλά συχνά πιάνουμε τον εαυτό μας να εμπνέεται από το δικό τους στυλ.

Salam Hayek και Valentina Pinaut

Splash/Ideal Images

H κόρη της Salma Hayek κανει σιγά σιγά τις πρώτες red carpet εμφανίσεις, δίπλα στην super star μαμά της, με άνεση και στιλ. Λατρεύει τα vintage red carpet σύνολα της Ηayek και τα φοράει και αυτή στις επίσημες εμφανίσεις της δηλώνοντας έτσι fun του style της μαμάς της.

Angelina Jolie και Shiloh Jolie Pitt

Photo by Andrea Staccioli/ Insidefoto/Mondadori Portfolio via Getty Images

To αγοροκόριτσο μεταμορφώνεται σιγά σιγά σε κύκνο! Η έφηβη κόρη της Jolie, φαίνεται να έχει το τσαγανό της μαμάς της και έντονη προσωπικότητα από πολύ μικρή. Πλέον αποκτά ένα πιο θηλυκό στιλ ντυσίματος με ρούχα που βρίσκει στην ντουλάπα της Jolie και τα μεταποιεί.

Κatie Holmes και Suri Cruz

Splash/Ideal Images

Όσες φορές έχουν φωτογραφηθεί μαζί η μικρή Suri δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το street style της μαμάς της.Φαίνεται να αγαπά και αυτή την μόδα αρκετά και σίγουρα θα την παρακολουθούμε στο μέλλον για το δικό της μοναδικό στιλ.

Uma Thurman και Maya Hawke

Getty Images

Η χαριτωμένη κόρη της Uma Thurman και του Ethan Hawke μεγάλωσε και φαίνεται να έχει μία ανοδική πορεία σαν ηθοποιός. Ανεπιτήδευτα όμορφη όπως η μαμά της, ξεχωρίζει ήδη για το στιλ της, ενώ ποζάρει για οίκους όπως Prada και Calvin Klein.

Demi Moore και Scout Willis

Instagram @demimoore

Η Demi Moore και η κόρη της Scout Willis, λατρεύουν την μόδα και έχουν μια εμφάνιση που μοιάζουν περισσότερο με αδερφές, παρά με γυναίκες που χωρίζονται από μια γενιά. Έχουν φοβερό στιλ, με αγάπη στο minimal σοφιστικέ ύφος, στα tailored παντελόνια και τα blazer. H Scout ακολουθεί τα βήματα των γονιών της στην ψυχαγωγία, κυκλοφορώντας πρόσφατα ένα νέο της τραγούδι, φαίνεται πως μέρα με τη μέρα μοιάζει όλο και πιο πολύ στην ταλαντούχα ηθοποιό στο στιλ.

Zoe Kravitz και Lisa Bonet

Getty Images

H  Zoe Kravitz είχε δηλώσει παλαιότερα ότι ντρεπόταν λίγο, για το στιλ των γονιών της, αλλά τώρα ομολογεί ότι κλέβει τα ρούχα τους. Η Lisa Βοnet είναι από τις πιο cool φιγούρες των 90ς και η Zoe ακολουθεί το ύφος της μαμάς της, ποζάροντας cool στις Saint Laurent καμπάνιες που πρωταγωνιστεί.

Kim Kardashian και North West

Splash/Ideal Images

 Η North West είναι ένα fashion icon. Mε μπαμπά τον Kanye West και μαμά την Kim Κardashian δεν είναι περίεργο που σε ηλικία μόλις οκτώ ετών, έχει ήδη πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια μόδας της Kim SKIMS. H μικρή Νορθ είναι μια χαριτωμένη κόπια της μαμάς της και της έχει μοιάσει μεταξύ άλλων και στην αγάπη για την μόδα. Η Kim αφήνει την κόρη της να εκφράζεται μέσα από τα ρούχα και σπάνια της βάζει φραγμούς, ενώ πολλές φορές οι δυο τους ντύνονται και ασορτί.

Μonica Bellucci και Deva Cassel

Instagram @monicabellucci

Η πανέμορφη και μυστηριώδης Deva μαγνητίζει τα βλέμματα όπως η μαμά της. Moύσα και αυτή των Dolce & Gabbana έχει πολλά από το σαγηνευτικό στιλ της μαμάς της αλλά ξεχωρίζει και με το δικό της μοναδικό ύφος. Έχει ήδη ξεκινήσει μία πορεία στον χώρο της μόδας σαν μοντέλο ενώ κρατάει ένα χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή!

Qwyneth Paltrow και Apple Martin

Instagram @qwynethpaltrow

H πανέμορφη κόρη της Paltrow έκανε φέτος το ντεπούτο της στο front row της Chanel και ανυπομονούμε να δούμε τις επόμενες fashion επιλογές της. Με μία μαμά fashion icon εδώ και δεκαετίες η Apple, δύσκολα να μην έχει super style μεγαλώνοντας.

Andie MacDowell και Margaret Qualley

 Photo by Venturelli/WireImage/Getty Images

H Qualley είναι ήδη Μούσα της Chanel και ποζάρει για τις καμπάνιες του οίκου. Η μαμά της συνεχίζει να εμπνέει  με το cool style της και η Μargaret είχε ένα μοναδικό πρότυπο φυσικής ομορφιάς και κομψότητας που ακολούθησε.

Vanessa Pardis και Lily Rose Depp

Splash/Ideal Images

Moύσες του οίκου Chanel και βεβαίως αγαπημένες του αείμνηστου Karl Lagerfeld, η Vanessa δείχνει να έχει μεταδώσει στην Lily το ταλέντο της στον κινηματογράφο αλλά περιμένουν να δούμε αν τραγουδάει το ίδιο καλά με την μαμά της.

Kate Moss και Lila Moss

Getty Images

H Lila κληρονόμησε σίγουρα από την μαμά της την άνεση της στο φακό, εφόσον είναι πάντα πολύ άνετη όταν ποζάρει. Έχει ξεκινήσει την καριέρα της στο modeling, έκανε πρόσφατα το πρώτο της εξώφυλλο στην Vogue και την πρώτη της red carpet εμφάνιση στο Met Gala. Λατρεύει και αυτή το boho style που έχει η Kate, αλλά μέχρι τώρα είναι πολύ ήρεμη στην προσωπική της ζωή κάτι που δεν είχε η μαμά της.

 

Read More

And More