Γυμναστική έξω: Ιδέες για αθλητικές εμφανίσεις με στιλ από τις διάσημες

Η γυμναστική είναι απαραίτητη στην ζωή μας και ειδικά τώρα που είμαστε σε lockdown είναι η καλύτερη αφορμή για να αφήσουμε για λίγο το σπίτι και να βγούμε να γυμναστούμε.

Περπάτημα, τρέξιμο ακόμη και yoga όλα μπορείς να τα κάνεις και να αφιερώσεις πολύτιμο χρόνο στο σώμα σου και την καλή του κατάσταση. Πολλές φορές ίσως θα αναρωτιέσαι τι φοράνε όταν γυμνάζονται έξω, αφού η θερμοκρασία είναι πιο κρύα και δεν έχεις την πολυτέλεια του γυμναστηρίου. Τα πράγματα δεν είναι και τόσο δύσκολα, σε πρώτη φάση κρατάς την ‘’στολή’’ σου, δηλαδή ένα κολάν και σίγουρα ένα αθλητικό top και μετά έχεις μαζί σου κάποιο πανωφόρι για να σε κρατήσεις ζεστή πριν και μετά, ενώ ανάλογα την αντοχή σου,, προσθέτεις κάποιο μακρυμάνικο μπλουζάκια ή ένα ελαφρύ hoodie. Γενικά αυτό το θα το βρεις μόνη σου σιγά σιγά αφού βγεις μερικές φορές και καταλάβεις τις ανάγκες σου.

Παρόλα αυτά εγώ σου ετοίμασα ένα ωραίο ρεπορτάζ με προτάσεις για γυμναστική έξω από διάσημες, που θα σου δώσουν ιδέες και έμπνευση ώστε να είσαι έτοιμη και στιλάτη πριν στείλεις: Mετακίνηση 6.

H Sophie Turner επιλέγει φόρμες με έντονα χρώματα και logo σε σχετικά oversized γραμμή και τις συνδυάζει με κλασικά λευκά sneakers όταν πάει για περπάτημα.

Η Kate Hudson λατρεύει τα σπορ και διαθέτει και την δική της σειρά με ρούχα για γυμναστική. Φοράει συχνά look για την yoga ακόμη και όταν δεν κάνει yoga, ενώ συνδυάζει αθλητικά jacket όπως εδώ, με κολάν που έχουν πιο fashion στοιχεία, ωραία σχέδια και φίνα χρώματα.

Η Victoria Beckham κάνει ποδηλασία με τον πιο στιλάτο τρόπο, συνδυάζει χακί φόρμες για άνεση, με neon αθλητικά παπούτσια και στιλάτο καπέλο του baseball.

H Χριστίνα Μπόμπα φοράει φόρμα με crop top για την έξοδο της, ενώ σαν πανωφόρι επιλέγει ένα ανδρικό πουκάμισο σε cargo ύφος.

Η Kendall Jenner κρατάει το κλασικό κολάν ενώ απογειώνει το σύνολο της με ένα πολύχρωμο αθλητικό jacket για άνεση αλλά και στιλ.

Η Ηailey Bieber φοράει γκρι κλασικές φόρμα με φανελάκι και τα συνδυάζει τέλεια με καρό πουκάμισο σε άνετη γραμμή που κάνει το look να δείχνει πολύ cool.

Βlack & white σύνολο για την Kaia Gerber, που επιλέγει μαύρο κολάν και top, με crop λευκό ζακετάκι και μαύρα αθλητικά για στιλάτη βόλτα και γυμναστική.

Η Zendaya φοράει την μπλε της φόρμα και από πάνω ένα cargo jacket σε μαύρο χρώμα από ελαφρύ ύφασμα για να κάνει jogging.

Η Dua Lipa δίνει στο fleece καρό jacket της ένα πιο gym ύφος αφού το σέταρε με τις φόρμες τις για να περπατήσει ενώ αν ζεσταθεί θα το δέσει στην μέση.

Η Hailey Bieber μας δείχνει μία sexy εκδοχή για να βγεις έξω για γυμναστική με κόκκινο σύνολο: κολάν και crop gym top για τολμηρές εμφανίσεις.

Η Jennifer Lopez φοράει κολάν με print και γκρι hoodie ενώ δεν ξεχνάει να συνδυάσει τους signature χρυσούς της κρίκους.

Η Alessandra Ambrosio φοράει ένα κλασικό γκρι κολάν ενώ από πάνω συνδυάζει ένα φίνο πλεκτό και βγαίνει για περπάτημα.

Read More

And More