Η Bella Hadid και η Ηailey Bieber με το ίδιο jacket!

Η Βella Hadid και η Hailey Bieber έχουν πολλά κοινά. Κυρίως, είναι νεαρά, όμορφα μοντέλα που έχουν επαναφέρει το στιλ των 90s μέσα από τις εμφανίσεις τους, με τον καλύτερο τρόπο. Μοιάζει το στιλ τους σε πολλά σημεία, ενώ υπάρχουν και κάποια κομμάτια που έχουν και οι δύο, όπως το fleece jacket που τις είδαμε λίγες μέρες πριν να το συνδυάζουν με τον δικό της τρόπο η καθεμία. Με φερμουάρ, αδιάβροχο, σε πράσινο και μαύρο συνδυασμό το fleece jacket που φοράνε και οι δύο είναι το κομμάτι κλειδί για αυτόν τον καιρό, που θες κάτι να σε ζεστάνει, αλλά όχι και το πιο βαρύ πανωφόρι της ντουλάπας σου.

Το συγκεκριμένο είναι από την του MM6 Maison Margiela x The North Face συλλογή και έδωσε στα δύο μοντέλα το αποτέλεσμα που ήθελαν: ζέστη, άνεση και στιλ.

@bellahadid

H Bella Hadid επέλεξε να το βάλει την ημέρα που πήγε να ψηφίσει και το συνδύασε με μαύρο polο, τζιν σε ίδιο χρώμα προσθέτοντας μία δερμάτινη ζώνη και κολιέ με πέρλες, ενώ τα μαλλιά της τα έκανε δύο cute κοτσίδες.

@haileybieber

H Ηailey Bieber το φόρεσε με δερμάτινο ψηλόμεσο παντελόνι, του έδωσε μία πιο crop γραμμή αφήνοντας την κοιλιά της ακάλυπτη, ενώ πρόσθεσε ένα μπεζ σκούφο.

Ευτυχώς, έχουμε αυτά τα δύο πολύ στιλάτα κορίτσια και μας δίνουν ιδέες για street style εμφανίσεις που θα μας ανανεώσουν.

 

Read More

And More