OMG!

Η Gigi και η Bella Hadid ποζάρουν για την Versace καμπάνια εντελώς…γυμνές!

H Gigi και η Βella Hadid είναι και οι δύο ιδιαίτερα περιζήτητα μοντέλα από μόνα τους. Έτσι, όταν το δίδυμο συνδυάζεται  σε μία φωτογράφηση τότε σίγουρα κάτι τέλειο θα συμβεί!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Versace (@versace)

Και αυτό ακριβώς συνέβη με το ζευγάρι να ενώνει τις δυνάμεις του για να πρωταγωνιστήσει δίπλα-δίπλα στην τελευταία καμπάνια της Versace που έχει ήδη βγει εδώ και καιρό!

Η τελευταία όμως φωτογραφία που δημοσίευσε η Donatella Versace δείχνει τις δυο αδελφές εντελώς… γυμνές σαν Θεές με ένα φίδι στα πόδια της Bella και με signature τσάντες του οίκου να κρύβουν τα επίμαχα σημεία!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donatella Versace (@donatella_versace)

Η Donatella έγραψε δίπλα στο post της: “MY. VERSACE. GODDESSES”, ενώ από κάτω στα σχόλια διάσημες φίλες των μοντέλων όπως η Emily Ratajkowski και η Shalom Harlow πρόσθεσαν: “🙌THIS IS EPIC 🙌”.

Η λήψη προφανώς επηρεάστικε από τις εντυπωσιακές καμπάνιες του  1995, στο πλαίσιο της παρουσίασης της τότε home συλλογής του οίκου όπου ο  Sylvester Stallone και η Claudia Schiffer πόζαραν γυμνοί με αντικείμενα της συλλογής στα επίμαχα σημεία τους, μπροστά από τον φακό του κορυφαίου Αμερικανού φωτογράφου, Richard Avedon, αναπαριστώντας τον Αδάμ και την Έυα.

@claudiaschiffer

 

 

 

 

Read More

And More