Η Jennifer Lopez πιο λαμπερή από ποτέ, με δημιουργία Celia Kritharioti, στο Nο.1 μουσικό περιοδικό του πλανήτη!

Η Jennifer Lopez εμπιστεύεται για μια ακόμα φορά την κορυφαία Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, Celia Kritharioti, επιλέγοντας να φορέσει μία two-piece custom made strapless δημιουργία της, για τις σελίδες του Billboard!

Το Billboard είναι το εγκυρότερο μουσικό έντυπο στον πλανήτη και για περισσότερα από 70 χρόνια καταγράφει τις πωλήσεις δίσκων, τις μουσικές τάσεις αλλά και εκδίδει τις επίσημες λίστες charts των ΗΠΑ και άλλων χωρών.

Για το special τεύχος του, με ένα ειδικό αφιέρωμα στη δύναμη της Latin μουσικής κοινότητας, το Billboard φωτογράφισε την JLO παρέα με τον Maluma, και η λατίνα σούπερ σταρ επέλεξε να φορέσει για το photo shooting Celia Kritharioti Couture.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η JLO εμπιστεύεται την Celia, αφού και στο παρελθόν είχε φορέσει δημιουργία της για την παγκόσμια καμπάνια του αρώματος της, Promise, καθώς και για τις εμφανίσεις της στο πλαίσιο της τελευταίας παγκόσμιας περιοδείας της, χάρη στους στυλίστες της  Rob Zangardi και Mariel Haenn.

Ο οίκος Celia Kritharioti είναι ο παλαιότερος στην Ελλάδα, και ένας από τους παλαιότερους παγκοσμίως αφού δημιουργεί ρούχα υψηλής ραπτικής από το 1906. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Celia Kritharioti ή να μας επισκεφτείτε στο www.celiakritharioti.com.

 

Read More

And More