Η Julia Roberts απογείωσε αυτό το Gucci look με τις πιο WOW γόβες που πρέπει να δεις!

Ένα tailored κουστούμι ήταν πάντα μέρος του signature στιλ της Julia Roberts. Τώρα όμως η διάσημη ηθοποιός με την βοήθεια της πιστής στιλίστρια της, Elizabeth Stewart πάει την συνταγή ένα βήμα παρακάτω. Η Roberts επέλεξε για την χθεσινή red carpet εμφάνιση της ένα total Gucci look και ήταν απλά WOW!

 REUTERS/Hannah McKay

 

Picture by: SplashNews.com

Το σύνολό της περιελάμβανε ένα breasted blazer και μία wrap mini φούστα όλα σε pastel pink χρώμα κατευθείαν από το catwalk της συλλογής συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024.Το σούπερ leggy look ήταν μέρος της πρώτης συλλογής του Sabato De Sarno ως δημιουργικού διευθυντή του οίκου, όπου μέσα από την συλλογή του προσπάθησε να επαναπροσδιορίσει μερικά από τα πιο κλασικά κομμάτια του οίκου.

Photo by Gareth Cattermole/Getty Images

Το στοιχείο όμως που απογείωσε αυτό το leggy σύνολο ήταν οι bedazzled γόβες που πραγματικά τέτοιο σχέδιο δεν έχουμε ξαναδεί!Ασημένιες με κρόσσια ήταν ότι πιο WOW θα μπορούσε να βάλει η Roberts με αυτό το look. Οι γόβες είναι και αυτές από την νέα Gucci συλλογή αλλά ανήκουν σε άλλο runway look που έκλεισε το show! 

Picture by: SplashNews.com

Η Roberts φοράει συχνά Gucci outfits στην επίσημες εμφανίσεις της αλλά σίγουρα αυτή ήταν από τις πιο ωραίες, και επειδή πλησιάζει η party season αυτές οι sparkly οι γόβες είναι μία πρόταση που αν τις τολμήσεις κάνεις σίγουρα την διαφορά.

Kεντρική φωτογραφία Getty Images

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164