Η Kate Middleton συνεχίζει να εντυπωσιάζει με το στιλ της στην Αμερική

Η Kate Middleton συνεχίζει την επίσκεψη της στην Αμερική μαζί με τον Πρίγκηπα William και εντυπωσιάζει με το στιλ της. Για την πρώτη της εμφάνιση όπως ήδη σου έχω γράψει επέλεξε ένα κουστούμι με ζιβάγκο στο ίδιο στιλ με το look του συζύγου της  στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα.

Splash/Ideal Images

Τώρα η Middleton επιλέγει ξανά κουστούμι σε berry απόχρωση που συνδυάζει με ροζ σιφόν bow tie μπλούζα ένα σύνολο που έχει την υπογραφή του Roland Mouret.

Reuters

Στιλάτη και δυναμική εμφάνιση που η Middleton ολοκληρώνει τέλεια με Chanel τσάντα και γόβες στην ίδια απόχρωση.

Reuters

Τα κουστούμια συνδυασμένα με τέτοια top αποτελούσαν την «στολή» των εργαζόμενων γυναικών στην Αμερική την δεκαετία του 1970 και του 1980 και παραμένουν ψηλά στις office επιλογές που πάντα δίνουν άψογο στιλ στις εμφανίσεις του γραφείου.

Splash/Ideal Images

Βεβαίως και οι επόμενες εμφανίσεις ήταν εντυπωσιακές με το maxi off shoulder φόρεμα του οίκου Solace London σε neon green color που συνδύασε με τσόκερ από διαμάντια που φορούσε και η Diana να κλέβει την παράσταση σε Gala χθες το βράδυ.

Splash/Ideal Images

Ενώ για την πρωινή της εμφάνιση είχε επιλέξει ένα pied de poule φόρεμα με midi γραμμή της σχεδιάστριας Emilia Wickstead.

 

 

Read More

And More