Color block

Η Kim Kardashian φοράει τα 2 κορυφαία χρώματα του 2021!

Δεν μένει πολύς καιρός για να μπούμε στην νέα χρονιά και βεβαίως να δούμε όλα τα καινούργια που θα φέρει το 2021. Νέα αρχή με νέα trends και νέα διάθεση κυρίως ειδικά μετά την καραντίνα και όλη αυτή την πραγματικά δύσκολη χρονιά!

Σίγουρα όλα θα είναι καλύτερα και αυτό θέλουμε να πιστεύουμε και να νιώθουμε αισιόδοξοι. Τα χρώματα πάντα μας φτιάχνουν την διάθεση και έρευνές έχουν δείξει ότι φορώντας τα ανεβάζουμε το mood μας, καιρός λοιπόν να το εφαρμόσουμε. To color block είναι μία τάση που δεν φεύγει από την μόδα αλλά αλλάζουν τα χρώματα που δημιουργούν τα πιο δυνατά αποτελέσματα. Με οδηγό μς την Kim Kardashian σήμερα θα δούμε τα 2 χρώματα που φαίνεται να είναι πολύ ψηλά για το 2021 και που η ίδια τα συνδύασε άψογα με το αποτέλεσμα να είναι super stylish!

Η Kardashian επέλεξε την αγαπημένη της camel απόχρωση που φοράει πολύ συχνά σε body αλλά την συνδύασε με ένα απρόσμενο χρώμα για τον χειμώνα το γαλάζιο και μάλιστα σε vinyl παντελόνι δημιουργώντας ένα πολύ ωραίο look!

Toλμηρός συνδυασμός με άψογο όμως αποτέλεσμα από την Kim Kardashian που μας θυμίζει με τον καλύτερο τρόπο ότι το color block είναι μία πολύ εντυπωσιακή τάση που αξίζει να φοράμε πιο συχνά!

Read More

And More