Η Kim Kardashian και η North West φόρεσαν το ίδιο grunge κόσμημα στο show του Jean Paul Gaultier

Η Kim Kardashian και η North West κάνουν κοινές εμφανίσεις την Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι και χθες πήγαν μαζί στο Couture show του Jean Paul Gaultier. Μαμά και κόρη λοιπόν, φόρεσαν εννοείτε Jean Paul Gaultier σύνολα, αλλά έκαναν και μία κοινή στιλιστική επιλογή με το  πιο grunge κόσμημα που δεν  έχουμε ξαναδει σε αυτές.

Φωτογραφίες: Getty/Splash

 

Επέλεξαν ένα nose chain ring που έκανε πολύ εντύπωση τόσο για το ιδιαίτερο στιλ του όσο και για το πως το είχαν συνδυάσει με τα outfit τους! Η Kim φόρεσε ένα couture look που είδαμε και στο catwalk λίγη ώρα μετά ενώ, η North ένα suit με ρίγες κλασικό σχέδιο του οίκου!Σε αυτά λοιπόν τα outfits πρόσθεσαν μερικά ασημένια κοσμήματα και ένα από αυτά ήταν και το nose chain ring που έκανε πολυ εντύπωση!Η North φαίνεται να αγαπάει και αυτή πολύ την μόδα και περιμένουμε πολλές ακόμη κοινές εμφανίσεις με στιλ δίπλα στην μαμά της!

Βεβαίως το nose chain ring το είδαμε και στην πασαρέλα αργότερα φορεμένο από τα μοντέλα στα Couture looks του show!

 

Το show Υψηλής ραπτικής του Jean-Paul Gaultier για το 2022, είχε σαν quest σχεδιαστή  τον σχεδιαστή Olivier Rousteing από τον Balmain που δούλεψε πάνω σε αρχειακά σχέδια του οίκου βάζοντας και το δικό του ύφος και μας χάρισε ένα φαντασμαγορικό show!

Δες όλο το show εδώ:

Read More

And More