Η Sofia Richie έχει μερικές (πολύ) καλές ιδέες για το στιλ εγκυμοσύνης που αξίζει να μάθεις!

Το μοντέλο και influencer, Sofia Richie περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Elliot Grainge και είναι πολύ ενθουσιασμένη!Η ίδια σε συνέντευξη της δήλωσε για το στιλ που θα ακολουθήσει όσο θα είναι έγκυος:”Τώρα που το ανακοινώσαμε, έχω τόσες πολλές ιδέες. Δεν ασχολούμαι καθόλου με τα ρούχα εγκυμοσύνης, αν μη τι άλλο, απλώς αυξάνω το μέγεθος που παίρνω στα ρούχα. Επίσης, δεν αγοράζω μια εντελώς νέα γκαρνταρόμπα για αυτήν την εγκυμοσύνη. Έχω αγοράσει μερικά ζευγάρια παντελόνια σε μεγαλύτερα μεγέθη, αλλά φοράω τα ίδια μου σακάκια, και πουλόβερ. Πρόκειται να διασκεδάσω τώρα που μπορώ να ανοίξω τα φτερά μου και να πετάξω”.

Photo by Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images)

Η Richie θα ακολουθήσει το ύφος της Rihanna που δεν άλλαξε καθόλου το προσωπικό της στιλ όσο ήταν έγκυος και μας χάρισε μερικά iconic maternity look.

Photo by Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images

H Sofia Richie που είναι από τις  πιο καλοντυμένες σταρ της εποχής της σίγουρα θα έχει ένα επίσης πολύ ωραίο materiny style και ξεκίνησε ήδη με μία casual εμφάνιση της λίγες μέρες πριν με σαλοπέτα σε χακί χρώμα και πουλόβερ που την είχε αφήσει να πέφτει χαλαρά από τον ένα ώμο.

Περιμένουμε και τα επόμενα maternity look της Richie που σίγουρα θα είναι very stylish!

Κεντρική φωτογραφία @sofiarichiegrainge

Read More

And More