Η Αlexa Chung σου δείχνει φρέσκους τρόπους να φορέσεις τα jeans!

Aν λατρεύεις όσο κι εμείς τα τζιν, θα συμφωνήσεις ότι απολαμβάνεις απίστευτα να ανακαλύπτεις καινούριους τρόπους να τα φοράς. Και αν υπάρχει ένα style icon που ξέρει καλά να το φοράει σε όλες τις εκδοχές του, αυτή οπωσδήποτε είναι η Alexa Chung. Είτε πρόκειται για μια casual σαλοπέτα ή ένα τέλειο και απίστευτα επίκαιρο cropped τζιν παντελόνι, το signature, χαλαρό στιλ της, την κάνει να μπορεί να αναδείξει οποιοδήποτε denim κομμάτι, καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη.

Και για να σου το αποδείξουμε, σήμερα σου συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας denim looks της Αlexa που εντοπίσαμε τον τελευταίο καιρό και σου μεταφέρουμε τα tips της για να τα χρησιμοποιήσεις και για τα δικά σου σύνολα. Μετακινήσου προς τα κάτω για να τα δεις!

To overall
/
Ένα loose overall με ένα basic top, Birgenstock σανδάλια και ένα clutch με γούνινες λεπτομέρειες συνθέτουν ένα τέλειο casual look.

Το μίνι φόρεμα
/
Η Alexa αποδεικνύει ότι ένα βικτοριανού στιλ jean φόρεμα μπορεί να είναι εντυπωσιακό. Σημείωσέ το ως μια άλλη νίκη στο portfolio της με τα ωραιότερα αντισυμβατικά denim.

Το τζιν σορτς
/
Ένα τζιν σορτς σε συνδυασμό με ένα πουκάμισο και κλασικά sneakers δίνει στο look σου ένα vibe του στιλ «νοιάζομαι για την εμφάνισή μου, αλλά είμαι πολύ απασχολημένη με τη συναρπαστική ζωή μου για να αφιερώσω περισσότερο από 5 λεπτά. Πρόσθεσε και μερικούς επιπλέον πόντους στυλ με ένα sweater δεμένο γύρω από τη μέση σoυ.

To Romper
/
Ένα κομμάτι βγαλμένο από την πιο πρόσφατη συνεργασία της με την AG, το statement αυτό κομμάτι είναι ένα ρούχο που μπορεί να μείνει για καιρό σε μια γκαρνταρόμπα και σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι fun booties, φυσικά μαλλιά και μακιγιάζ, το αποτέλεσμα είναι ανεπιτήδευτο και παιχνιδιάρικο.

To νέο shape
/
Mια cropped-flare σιλουέτα στο τζιν σου μπορεί να σε ανανεώσει και να σου προσθέσει ένα cool-girl vibe. Φόρεσέ το όπως η Alexa με λευκό t-shirt και sneakers και κόκκινο κραγιόν στα χείλη.

Tα Distressed Skinnies
/
Ένα distressed skinny jeans όταν σετάρεται με κολεγιακά κομμάτια, μια vintage inspired ζώνη και ένα κόκκινο κραγιόν-αμέσως αναβαθμίζεται και δεν δείχνει προχειρότητα, προσδίδοντας στο look μια ανεπιτήδευτη, It-girl γοητεία.

Το καινοτόμο χρώμα
/
Αν θέλεις κάτι διαφορετικό από το παραδοσιακό blue jean, πάρε παράδειγμα από την Alexa και πειραματίσου με ένα λευκό. Το look σου παραμένει κλασικό, ενώ σου επιτρέπει να αλλάξεις λίγο τη ρουτίνα σου.

Η μίνι φούστα σε Α γραμμή
/
Η μίνι φούστα σε γραμμή Α θα είναι από τα κομμάτια που θα παραμείνουν στο προσκήνιο και για την επόμενη σεζόν. Φόρεσε τη δική σου με ένα πουκάμισο σε ρομαντικό στιλ και μπαλαρίνες ή Mary-janes με τετράγωνο τακούνι.

Read More

And More