Η εκθαμβωτική Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε για ακόμη μία φορά δημιουργία της Celia Kritharioti σε μια σημαντική στιγμή της ζωής της!

Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η βάπτιση της χρονιάς, καθώς η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης βάφτισαν τις δίδυμες κόρες τους, με μία λαμπρή τελετή στον Πλατύ Γυαλό της Μυκόνου, στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας.

Για την παραμυθένια βάπτιση, η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε ένα custom made maxi φόρεμα από τούλι, του Οίκου Celia Kritharioti, στολισμένο με κρύσταλλα Swarovski και κεντημένα λουλούδια από οργάντζα σε αποχρώσεις του ροζ, ενώ το εντυπωσιακό φόρεμα της συλλογής Haute Couture στο τέλος της ουράς είχε παλ ροζ ostrich feathers.

 

 

 

 

Για να ταιριάζουν με τη μαμά τους, στην είσοδο προς την βάφτιση, η Αριάνα και η Φιλίππα, ήταν ντυμένες με φορεματάκια της Celia, επίσης κεντημένα με χειροποίητα λουλούδια από οργάντζα και κρύσταλλα Swarovski, σε ροζ αποχρώσεις.

 

Εξίσου μαγευτική ήταν και η Ελίνα Μπόμπα, αδερφή της Χριστίνας, με το εντυπωσιακό μακρύ φόρεμα δύο τόνων, σιέλ-ροζ, από οργάντζα, της Celia Kritharioti Couture.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η Χριστίνα Μπόμπα επιλέγει να εμφανιστεί με δημιουργία της Celia Kritharioti. Σε σημαντικές στιγμές της ζωής της, όπως ήταν ο γάμος της λίγα χρόνια πριν, στη Σίφνο, η Χριστίνα είχε σαγηνεύσει με το bridal look της, από μεταξωτή οργάντζα με χειροποίητα μοτίφ λουλουδιών και κρύσταλλα Swarovski, που είχε την υπογραφή του διάσημου οίκου.

 

 

Read More

And More