Ηλιάνα Παπαγεωργίου: 10 stylish εμφανίσεις της που ζηλέψαμε

H Hλιάνα Παπαγεωργίου έχει αποδείξει ότι λατρεύει την μόδα όχι μόνο λόγω του επαγγέλματος της!Πειραματίζεται, τολμάει και κάνει αναπάντεχους συνδυασμούς ακόμη και στα every day σύνολα της!

 Το πανέμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram προσφέρει σχεδόν καθημερινά την απαραίτητη έμπνευση για fresh look και ιδέες ώστε να ντυθείς και εσύ σαν μία fashionista!Τολμηρή και σέξι, λάτρης των χρωμάτων η Ηλιάνα έχει μία 90s αισθητική με πολλά street wear στοιχεία και το προσωπικό της στιλ μας εντυπωσιάζει! Έντονα χρώματα, crop top, υπέροχα φορέματα, cut outs και πανύψηλες πλατφόρμες είναι από τα αγαπημένα της, ενώ υποστηρίζει πάντα άψογα ότι φορέσει!

Πάμε να δούμε μαζί 10 super stylish εμφανίσεις της που ζηλέψαμε για το μοναδικό τους στιλ και περιμένουμε πολλές ακόμη από την πάντα cool & stylish Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Φωτογραφίες: Ιnstagram @ilianapapageorgiou

Το Barbiecore style που είχε στην πρεμιέρα του Love Island είναι από τα πιο ωραία που έχουμε δει με τέλειο midi φόρεμα και πλατφόρμες στην αγαπημένη pink απόχρωση που κάνει θραύση!

Πλεκτό λευκό φόρεμα που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνδυάζει άψογα με lace up χρυσά πέδιλα και το απογειώνει!

Γαλάζιο φόρεμα με cut outs στο πλάι μία girly & sexy εμφάνιση που εντυπωσίασε.

Denim queen!Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημιούργησε το απόλυτο denim look συνδυάζοντας ένα cool τζιν top με cargo παντελόνι.

Αυτό το μαύρο σύνολο, με crop top που δένει χιαστή συνδυασμένο με χαληλοκάβαλη φούστα είναι από πιο ωραία στον λογαριασμό της και θέλουμε να το αντιγράψουμε.

Κίτρινο edgy look που μας θες να το χαζεύεις ξανά και ξανά! Η Ηλιάνα φόρεσε ένα super mini πλεκτό φόρεμα με fur boots και έκανε το post που λατρέψαμε.

Flared παντελόνι τζιν με πουκάμισο που έχει prints για ένα ακόμη look που θα θέλαμε στην ντουλάπα μας φέτος.

Volume κόκκινο φόρεμα που θυμίζει 60s glam και της πάει ονειρεμένα!

Διάφανο μαύρο outfit που συνδύασε με tank mini dress και εντυπωσίασε για μία ακόμη φορά.

Τέλειο φόρεμα σε latin style με υπέροχο φούξια χρώμα που συνδύασε με μεγάλους χρυσούς κρίκους!

 

 

 

 

.

 

Read More

And More