Ηome inspo: Tι φοράνε οι διάσημες Ελληνίδες μέσα στο σπίτι;

H καραντίνα είναι γεγονός και ίσως συνεχιστεί για λίγο ακόμη, παρόλα αυτά εμείς μένουμε σπίτι και μένουμε ασφαλείς για να έχουμε σύντομα την επιστροφή στην κανονικότητά μας. Σίγουρα οι φόρμες έχουν γίνει η «στολή καραντίνας» για τις περισσότερες από εμάς, που δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα τις φορούσαμε τόσο πολύ, εκτός γυμναστηρίου. Αμέσως μετά είναι τα κολάν και οι πιτζάμες, ενώ σπάνια φοράμε τζιν ή παντελόνια όσο μένουμε μέσα.

Παρόλα αυτά έρευνες έχουν ήδη δείξει ότι πολύ σημαντικός παράγοντας είναι και το outfit πού θα επιλέξεις να φορέσεις μέσα στο σπίτι σου, αφού μπορεί να βοηθήσει στην ψυχολογία σου. Εμείς θα σου προτείναμε να φορέσεις κάτι άνετο και πρακτικό, που θα σε κάνει όμως να αισθάνεσαι όμορφα. Δεν πρέπει να καταπιέζεσαι με τα κομμάτια που θα επιλέξεις, γιατί αυτό θα σου χαλάσει τη διάθεση. Μην πέσεις όμως στην παγίδα του να φοράς όλη μέρα πιτζάμες, γιατί αυτό δεν θα βοηθήσει καθόλου.

Μπορείς να επενδύσεις σε ουδέτερες αποχρώσεις, για παράδειγμα στο γκρι που προσδίδει μια αίσθηση γαλήνης ή στο καφέ που είναι το χρώμα της «φύσης» και συνδέεται με την άνεση και τη ζεστασιά. Φόρεσε έντονα χρώματα αν θέλεις, κάνε color blocking και απόφυγε τις μουντές αποχρώσεις. Γενικά τόλμησε και κάνε μερικούς συνδυασμούς πέρα από τους καθιερωμένους σου.

Το home wear είναι το νέο trend (αναγκαστικά!) και όλες μας πλέον κάνουμε μόνο τέτοιο ντύσιμο. Ας εμπνευστούμε λοιπόν από τις διάσημες καλοντυμένες Ελληνίδες. Πώς διαχειρίζονται αυτήν τη νέα πραγματικότητα και πως ντύνονται μέσα στο σπίτι;

Ένα απολαυστικό ρεπορτάζ με φωτογραφίες από τις πιο στιλάτες Ελληνίδες για να δούμε ωραίες εικόνες και να εμπνευστούμε  για τις “σπιτικές” εμφανίσεις μας!

@chrismbo

H Χριστίνα Μπόμπα συνδυάζει την μεταξωτή της πιτζάμα με ένα κλασικό λευκό πουκάμισο και δημιουργεί ένα ξεχωριστό total white σύνολο για μέσα στο σπίτι. Τα πουκάμισα είναι τέλεια λύση για τις χαλαρές στιγμές ενώ έχουν και ένα σοφιστικέ στοιχείο που πάντα δίνει κάτι στην εμφάνισή μας.

@tatistefanidou

Η Τατιάνα Στεφανίδου απολαμβάνει το cocooning με τέλειες λευκές φόρμες κάνοντας την εμφάνιση που σίγουρα όλες θέλουμε μέσα στην καραντίνα και οι περισσότερες την έχουμε ήδη βάλει με απόλυτη επιτυχία. Οι φόρμες μας πλέον έχουν ξεχωριστό ρόλο στην καθημερινότητά μας και τα ανοιχτά χρώματα δίνουν ένα πιο cozy ύφος.

@katken85

Η Κατερίνα Καινούργιου χαίρεται την ησυχία του σπιτιού της με μία πλεκτή ζακέτα που έχει συνδυάσει με ποδηλατική βερμούδα. Οι ζακέτες θα μπορούσαν άνετα να αντικαταστήσουν τις ρόμπες μέσα στο σπίτι, κάνοντας το σύνολο πολύ πιο στιλάτο.

@elenimenegaki

Η Ελένη Μενεγάκη φοράει την αγαπημένη της φόρμα με ωραίο πλεκτό στα ίδια χρώματα ενώ αντί για παντόφλες συνδυάζει χοντρές κάλτσες. Μία ωραία ιδέα και για εμάς.

@toniasotiropoulou

Η Τόνια Σωτηροπούλου επιλέγει το μπεζ χρώμα και συνδυάζει ένα ωραίο σύνολο με ζιβάγκο και παντελόνι σε αυτήν την απόχρωση για τις ώρες που περνάει μέσα στο σπίτι της. Πολύ στιλάτη.

@foureira

Η Ελένη Φουρέιρα λατρεύει να ησυχάζει φορώντας άνετα ρούχα σε ανοιχτές αποχρώσεις όπως εδώ που φοράει γκρι σύνολο με φαρδιά παντελόνα και ζακέτα σε άνετη γραμμή.

@vickykaya_

Η Βίκυ Καγιά βάζει το τζιν στον χάρτη του homewear και μας δείχνει τον πιο cozy τρόπο να το φορέσουμε, συνδυάζοντάς το με ζακέτα και t-shirt σε ένα look που όλες μπορούμε να δοκιμάσουμε.

@athina1konomakou

Η Αθηνά Οικονομάκου επιλέγει χρωματιστό παντελόνι σε wide leg γραμμή και το φοράει μέσα στο σπίτι με απλό πλεκτό και τα αγαπημένα της sneakers. Tα pastel χρώματα είναι τέλεια για τις μέρες που μένουμε σπίτι γιατί μας χαλαρώνουν.

@genevievv

Η Genevieve Majari επιλέγει πλεκτό παντελόνι σε φαρδιά γραμμή και το συνδυάζει με oversized πλεκτό ενώ αντί για παντόφλες φοράει έθνικ mules και απογειώνει το look της.

Read More

And More