Ιορδανία – Βασιλικός Γάμος: Οι εμφανίσεις που εντυπωσίασαν

O λαμπερός βασιλικός γάμος στην Ιορδανία έγινε! Η βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας απόκτησε επίσημα ένα νέο μέλος, την Rajwa Al-Saif, η οποία έγινε η σύζυγος του πρίγκιπα Χουσεϊν, διαδόχου του θρόνου.

Η γαμήλια τελετή του πριγκιπικού ζευγαριού της Ιορδανίας πραγματοποιήθηκε στο παλάτι Ζαχράν και αμέσως μετά ακολούθησε επίσημο δείπνο με τη συμμετοχή 1.700 καλεσμένων στο Παλάτι Αλ-Χουσεϊνία. Αξίζει να αναφέρουμε πως η χθεσινή μέρα είχε κηρυχθεί εθνική αργία για τη χώρα, έτσι έγιναν εορταστικές εκδηλώσεις και στα 12 κυβερνεία με αφορμή τον πριγκιπικό γάμο.

Πολλοί καλεσμένοι έδωσαν το παρών από βασιλικές οικογένειες με εντυπωσιακές εμφανίσεις.

H νύφη εντυπωσίασε με ένα Couture wedding dress Εlie Saab, όλο ντραπέ σχέδια μπροστά και embellished πέπλο όλο τούλι που συνδύασε με diamond τιάρα και flat shoes.

Η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας επέλεξε ένα custom μάξι φόρεμα του οίκου Dior, με lace details στα μανίκια και στο λαιμό, ενώ πρόσθεσε εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

 

 

Η Kate Middleton φόρεσε ένα powder σιφόν φόρεμα, σε μάξι γραμμή και delicate floral embroidery στο bodice ενώ συνδύασε statement κοσμήματα από την βασιλική κοσμηματοθήκη και metallic clutch.

 

Η Jill Biden με neutral maxi φόρεμα από μεταξωτό ταφτά και pearl ebmellished σχέδιο στο top που συνδύασε με chic nude γόβες.

Φωτογραφίες Reuters

 

Read More

And More