Jennifer Lopez! H στιλιστική της εξέλιξη από το 1994 μέχρι σήμερα

Την γνωρίσαμε στα μέσα της δεκαετίας του ’90 σαν τη χορεύτρια, τραγουδίστρια, ηθοποιό, performer που μπορούσε να κάνει τα πάντα επί σκηνής. Η εικόνα της έχει αλλάξει από τότε χιλιάδες φορές! Έχει υιοθετήσει δεκάδες νέα στιλ και attitudes. Από τη space glam αισθητική του ’90 έχει εξελιχθεί με μια diva με φινέτσα, σε μια γνήσια σταρ που οι σχεδιαστές λατρεύουν να ντύνουν!

Οι πληθωρικές καμπύλες είναι το πλέον χαρακτηριστικό σημείο του σώματός της και έχουν ξεκινήσει μια νέα επανάσταση στη showbiz καθώς γέμισαν με αυτοπεποίθηση τις γυναίκες που δεν είχαν skinny αναλογίες! Αλλά και οι γυμνασμένοι κοιλιακοί της είναι ένα από τα κομμάτια που αγαπά να αφήνει εκτεθειμένα μέσα από κοντά τοπ και ψηλόμεσες φούστες. Η Jennifer ξέρει πως να “γεμίζει” το κόκκινο χαλί με την παρουσία της και πως να ακτινοβολεί μέσα σε haute couture δημιουργίες!

Η επιροή της στη μόδα εικονογραφείται μέσα από τις καμπάνιες που έχει πρωταγωνιστήσει για οίκους όπως Gucci και Tous, ενώ υπογράφει και τη δική της σειρά ρούχων με μια αλυσίδα καταστημάτων σε όλον τον πλανήτη! Δες εδώ τη στιλιστική της εξέλιξη από το 1994 μέχρι σήμερα!

Read More

And More