Και οι σταρ επιλέγουν vintage!

Η τάση του vintage στο κόκκινο χαλί αλλά και στην καθημερινή ζωή των σταρ είναι μάλλον χθεσινό νέο. Αυτό όμως που προκαλεί σήμερα μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι ολοένα και περισσότερες σταρ έχουν αποτάξει τα κομμάτια της πασαρέλας και επιλέγουν να ντυθούν αποκλειστικά με vintage δημιουργίες που μετρούν 50 και 60 χρόνια.

H Kristin Davis είναι το πιο ενδεικτικό παράδειγμα αφού ντύνεται αποκλειστικά από το κατάστημα Decades Inc, το πιο hot βιντατζάδικο του L.A. Αλλά και η Nicole Richie επιλέγει ολοένα και πιο συχνά ρούχα και αξεσουάρ από περασμένες δεκαετίες.

Η Kim Catrall στην πρεμιέρα του Sex and the City 2 στο Λονδίνο φόρεσε μια εκπληκτική στράπλες μαύρη τουαλέτα του Thierry Mugler. H Sienna Miller επιλέγει για την πρεμιέρα της ταινίας “Factory Girl” ένα κομμάτι από το ιστορικό αρχείο του Cristobal Balenciaga. Η Heidi Klum φτάνει στις Χρυσές Σφαίρες με vintage Galliano.

H Kristin Davis επέλεξε να φορέσει στο dinner pre-party που έγινε για το White House Correspondents μια τουαλέτα που σχεδιάστηκε το 1969 από τον Pierre Balmain, δηλαδή πριν από 41 χρόνια και το προμηθεύτηκε για τη συγκεκριμένη περίσταση από το κατάστημα Decades Inc του Λος Άντζελες. Η Nicole Richie μας έχει συνηθίσει σε καθημερινές εμφανίσεις με ρούχα vintage αισθητικής. Ακόμα και μια βόλτα στην παραλία Santa Monica είναι ιδανική περίσταση για να φορέσει ένα vintage φόρεμα Diane Fres. H Julie Berman παραδίδει μαθήματα φινέτσας με μια μπεζ τουαλέτα Versace.

Πως σου φαίνονται οι εμφανίσεις των σταρ με vintage φορέματα; Για ποιο λόγο πιστεύεις ότι επιλέγουν vintage; Ποια σου αρέσει και ποια όχι; Άφησε το σχόλιο σου εδώ!

Read More

And More