Κάννες 2024: Η Bella Hadid φόρεσε 3 διαφορετικά power φορέματα σε μία μέρα

H Bella Hadid  βρίσκεται στις Κάννες και μας έχει εντυπωσιάσει με τις επιλογές της. Η χθεσινή μέρα στην Croisette ήταν αρκετά bussy για την Bella Hadid η οποία φόρεσε όχι ένα αλλά 3 φορέματα όλα με φοβερό στιλ και ένα με πολιτικό μήνυμα!

 


Picture by: Marco Piovanotto/AbacaPress / SplashNews.com

 Το πρωί το μοντέλο και επιχειρηματίας επέλεξε ένα vintage φόρεμα από το signature φουλάρι της Παλαιστίνης και με αυτό τον τρόπο  απέτισε φόρο τιμής στις παλαιστινιακές ρίζες της. Το φόρεμα ανήκει στην συλλογή των Michael and Hushi από το 2001. Η εμφάνισή της σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου από κόκκινα και λευκά Keffiyehs, ένα παραδοσιακό αραβικό κάλυμμα κεφαλής που έχει γίνει σύμβολο της παλαιστινιακής κουλτούρας . Η Bella Hadid  κόκκινα slingbacks της. Η Hadid ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με έναν φιόγκο στα μαλλιά της Sandy Liang, γυαλιά ηλίου και χρυσά σκουλαρίκια για το καλό.

(Photo by Arnold Jerocki/GC Images)

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JACQUEMUS (@jacquemus)

Αργότερα την ίδια μέρα η Bella εθεάθη έξω από το Hotel Martinez φορώντας ένα λευκό φόρεμα με open back σχέδιο του  Jacquemus. Το φόρεμα αγκάλιαζε χαλαρά τη σιλουέτα της και η Bella το συνδύασε με γαλάζια τσάντα και minimal πέδιλα.

REUTERS/Stephane Mahe

 

 REUTERS/Yara Nardi

Τέλος για το red capret της χθεσινής βραδιάς η Bella Hadid επέλεξε για μία ακομη φορά ένα vintage φόρεμα από την  επίδειξη υψηλής ραπτικής του Atelier Versace την άνοιξη του 2001, με βαθύ ντεκολτέ και ένα ασορτί σάλι που η Hadid τύλιξε χαλαρά γύρω από τα χέρια της.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164