Κατερίνα Καινούργιου: Πόσο κοστίζει το πανάκριβο φόρεμα που φόρεσε στην παρουσίαση

Με αφορμή την τηλεοπτική της πρεμιέρα που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, η Κατερίνα Καινούργιου συναντήθηκε με τους δημοσιογράφους χθες και έκανε μία πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση που ξεχώρισε!

Η Κατερίνα Καινούργιου αγαπά το στιλ και τη μόδα, ακολουθεί τις τάσεις και έχει επενδύσει σε high fashion items δημιουργώντας μία stylish γκαρνταρόμπα!

Για την ιδιαίτερη περίσταση χθες η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε ένα εντυπωσιακό Βalmain φόρεμα σε ροζ χρώμα με λευκές λεπτομέρειες και τονισμένους ώμους που κοστίζει 3.490€!

Η παρουσιάστρια, μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν είναι έτοιμη να επιστρέψει στο καθιερωμένο ραντεβού με το τηλεοπτικό της κοινό, αυτή τη φορά σε άλλη τηλεοπτική στέγη, εμφανώς ανανεωμένη και σε νέα τηλεοπτική στέγη και με την ολοκάινουργια εκπομπή της “Super Κατερίνα”  θα τα λέει κάθε μέρα στις 10.00 μέσα από τη συχνότητα του Alpha έχοντας στο πλευρό της παλιούς και νέους συνεργάτες, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, τον Γιάννη Πουλόπουλο, τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου, την Έλενα Πολυκάρπου και τον Χάρη Λεμπιδάκη. Στην κουζίνα θα βρίσκεται η Κατερίνα Λένη.

Read More

And More