Κατερίνα Στικούδη: Με το super glam outfit της στη συναυλία της Christina Aguilera απογειώνει το maternity style

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου, η εκρηκτική popstar Κατερίνα Στικούδη, έκοψε την ανάσα περίπου 80.000 θεατών με το opening act της στην sold out συναυλία της θρυλικής Christina Aguilera στη Μάλτα, στο πλαίσιο του Europride 2023. Αυτή η εμφάνιση θα μπορούσε να χαρακτηριστική και ως η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα της, για την οποία μάλιστα η perfomer προετοιμαζόταν 4 ολόκληρους μήνες.

Το outfit της όμως ήταν εξίσου συγκλονιστικό με το ξεσηκωτικό act της. Στηρίχθηκε σε ένα μακρυμάνικο body, στολισμένο εξ’ολοκλήρου με κρύσταλλα, που έφερε την υπογραφή του εμβληματικού, Έλληνα σχεδιαστή, Βρεττού Βρεττάκου. Το styling επιμελήθηκε ο Dennis Kolpodinos, ο οποίο επέλεξε να ολοκληρώσει το look της Κατερίνας Στικούδη με ψηλοτάκουνα, chunky ankle boots, επίσης διακοσμημένα με πολύχρωμα κρύσταλλα και γάντια.

Στην έναρξη του show της, η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε στην σκηνή με μια μαύρη, διάφανη κάπα, την οποία είχε επιμεληθεί ο ίδιος ο Βρεττός Βρεττάκος.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin)

Το look της απογείωνε και η καλλίγραμμη σιλουέτα της, η οποία δεν πρόδιδε σε καμία περίπτωση την εγκυμοσύνη της. Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως μετά το τέλος του  act της, η Ελληνίδα popstar ανακοίνωσε στο κοινό πως είναι έγκυος και περιμένει το δεύτερο παιδί της, καρπό τους έρωτά της με τον Βαγγέλη Σερίφη.

Χαρκατηριστικά είπε: «Έχω ακόμη έναν λόγο να θέλω να δω τον κόσμο να γίνεται καλύτερος. Σε πέντε μήνες θα φέρω στη ζωή το δεύτερο παιδί μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη νύχτα. 80.000 περήφανοι άνθρωποι, EuroPride, αγάπη, ισότητα για όλους και η Christina Aguilera» ήταν τα λόγια της Κατερίνας Στικούδη.

 

Read More

And More