Κλέψε το στιλ της Angelina Jolie

H Αngelina Jolie ξέρει πάντα να κλέβει τις εντυπώσεις μέσα από τις λιτές αλλά πολύ κομψές στιλιστικές της επιλογές.

Η χθεσινή της παρουσία στην πρεμιέρα της ταινίας Salt ήταν σίγουρα μια από τις πολύ καλές στιλιστικές στιγμές της. Έλαμψε μέσα σε ένα στράπλες μίνι φόρεμα Emporio Armani και απογείωσε το στιλ της με μπεζ peep toes Salvatore Ferragamo. Ενθουσιαστήκαμε με τις επιλογές της Jolie γιατί οι συνδυασμοί που επέλεξε είναι κάτι που μπορούμε άνετα να κάνουμε και εμείς. Ένα μικρό μαύρο φόρεμα υπάρχει στην ντουλάπα κάθε γυναίκας ενώ οι nude γόβες είναι ο νέος υπέροχος εθισμός μας. Τα συγκεκριμένα παπούτσια κάνουν θαύματα στο πόδι αφού το επιμηκύνουν και δίνουν την αίσθηση του λεπτότερου. Παράλληλα βέβαια είναι μια πολύ safe λύση αφού ταιριάζουν σχεδόν με κάθε outfit.

Extra tip: To φόρεμα της Angelina είναι φτιαγμένο από κεντημένα swarovski! Για το λόγο αυτό δεν φόρεσε καθόλου κοσμήματα, καθότι ως γνωστόν η υπερβολή δεν βοήθησε ποτέ κανέναν. Όταν φοράς κάτι που έχει στρας, παγιέτες ή swarovski πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική με τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα!

Μπορείς να βρεις τα ψηλοτάκουνα που φόρεσε η Jolie από τον οίκο Salvatore Ferragamo. Εάν δεν θέλεις να τα πάρεις σε nude σου προτείνουμε και το σκούρο καφέ που είναι εξαιρετικά stylish.
Salvatore Ferragamo: City Link Σταδίου 4, τηλ.: 210 3356437 και Golden Hall Λ. Κηφισίας 37Α τηλ.: 210 3356477

Read More

And More