Κourtney Kardashian – Travis Barker: Ένα ζευγάρι με μοναδικό ροκ στιλ

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η είδηση βόμβα ότι τελικά η  Kourtney Kardashian και ο Travis Barker παντρεύτηκαν κρυφά στο Las Vegas. Το ερωτευμένο ζευγάρι φαίνεται να εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι βρέθηκαν στο Las Vegas για τα Grammys και αποφάσισαν να παντρευτούν σε ένα παρεκκλήσι. Ελπίζουμε να διοργανώσουν και ένα θεαματικό γάμο με καλεσμένους και πολλές φωτογραφίες αργότερα!

Αρχές του 2021 η μακρόχρονη φιλία της Kourtney Kardashian και του drummer Travis Barker φαίνεται πως μετατράπηκε σε ένα φλογερό ειδύλλιο.  Ο Travis Barker είναι γνωστός drummer του συγκροτήματος Blink – 182. Υπήρξε παντρεμένος με την Shanna Moakler από το 2004 μέχρι το 2008 και είναι θετός πατέρας των παιδιών της.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by travisbarker (@travisbarker)

Ο διάσημος drummer έχει κάνει και μικρές σύντομες εμφανίσεις στο οικογενειακό reality των Kardashians. Η σχέση πήγαινε τέλεια και το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Οκτώβριο, με φωτογραφίες που έγινα viral. Η πρόταση έγινε στο ξενοδοχείο “Rosewood Miramar Beach”, το οποίο ήταν περιτριγυρισμένο από μια περίτεχνη έκθεση με κόκκινα τριαντάφυλλα και λευκά κεριά. Εκείνος φορούσε ένα ασπρόμαυρο ριγέ πουκάμισο και σκούρο παντελόνι ενώ η Kourtney ένα μαύρο σύνολο.

H Κourtney όσο είναι μαζί του έχει αλλάξει πάρα πολύ το στιλ της και το έχει προσαρμόσει σε πιο ροκ ύφος, ενώ έκοψε μέχρι και τα μαλλιά της. Οι κοινές τους εμφανίσεις δείχνουν ένα ερωτευμένο ζευγάρι με ίδιο στιλ που εντυπωσιάζουν με τις επιλογές τους και τραβάνε τα φλας.

Ας τους απολαύσουμε για το μοναδικό τους στιλ και να του ευχηθούμε… να ζήσουν!

Reuters

Στα φετινά Grammys η Κοurtney επέλεξε μια μαύρη ολόσωμη φόρμα με cut outs lack από την συλλογή Et Ochs’s  που συνδύασε με sheer γάντια, ενώ ο Travis φόρεσε πάνω από ένα Givenchy σύνολο ένα φούξια παλτό.

Reuters

Στο after Oscar party του Vanity Fair η Κourtney επέλεξε ένα vintage φόρεμα Dolce & Gabbana, ενώ ο Travis επέλεξε ένα εντυπωσιακό μαύρο παλτό με fur details.

Reuters

Στα ‘Οσκαρ η Kourtney διάλεξε ένα στράπλες φόρεμα vingage Mugler σε μαύρο χρώμα και ο Travis ένα κουστούμι Dolce & Gabbana.

Splash/Ideal Images

Στην Νέα Υόρκη με δερμάτινο μαύρο φόρεμα Κourtney που συνδυάζει με knee boots και μπεζ κλασική καμπαρντίνα, ενώ ο Travis με ροκ t-shirt και λευκό τζιν.

Splash/Ideal Images

Σε βραδινή έξοδο η Kourtney επιλέγει sheer mini φόρεμα με μπότες, ενώ ο Travis punk πουλόβερ και zip παντελόνι με αρβίλες.

Splash/Ideal Images

Κρατημένοι χέρι χέρι, η Kourtney μεταμορφώνει ένα vintage leather jacket σε φόρεμα και το συνδυάζει με platform μπότες, ενώ ο Travis δίνει ροκ στιλ στο black σύνολο του με κολιέ σκουφάκι και αρβίλες.

Splash/Ideal Images

Η Kourtney διαλέγει άνετο wide leg μαύρο παντελόνι που συνδυάζει με hoodie, ενώ ο Travis φοράει ένα αγαπημένο t shirt και παντελόνι με zip details.

Splash/Ideal Images

Στα φετινά MTV Music Awards η Kourtney επιλέγει  ένα edgy δερμάτινο bustier φόρεμα του Olivier Theyskens και ο Travis μαύρο κουστούμι με καρφιά.

Splash/Ideal Images

Στην Βενετία η Kourtney φοράει έναν κορσέ σαν φούστα και τον συνδυάζει με crop top και ο Travis αγαπημενο t shirt με ριγέ παντελόνι.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)

Στην Βενετία η Kourtney επιλέγει ένα sheer Dolce & Cabbana φόρεμα και ο Travis κουστούμι από τον ίδιο οίκο σε μαύρο χρώμα.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)

Το ζευγάρι ετοιμάζεται να βγει η Κοurtney επιλέγει bustier top και δερμάτινο παντελόνι ενώ ο Travis καρό παντελόνι και leather jacket.

 

 

 

Read More

And More