Μadwalk 2020: Oι εντυπωσιακές εμφανίσεις της φαντασμαγορικής βραδιάς

Το επετειακό MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project, ο μοναδικός θεσμός που ενώνει τη μουσική και τη μόδα, γιορτάζει 10 χρόνια και υποδέχεται το 2021 με εντυπωσιακές συνεργασίες!Στο εντυπωσιακό σκηνικό με ένα ανατρεπτικά δημιουργικό event όπου η μόδα συναντά τη μουσική, θα δούμε μοναδικά acts γεμάτα εκπλήξεις κι ανατροπές από δημοφιλείς καλλιτέχνες, μαζί με τις πρωτότυπες δημιουργίες κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών.

Την επετειακή εκδήλωση των 10 ετών παρουσιάζει η κορυφαία, Βίκυ Καγιά η οποία επέλεξε 3 εντυπωσιακά look για τα οποία έχουμε όλες τις πληροφορίες.

Με σύνολο Vassilis Zoulias, σακάκι και βερμούδα σε μωβ χρώμα με huge bow που συνδύασε με λευκές γόβες.

Εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα Celia Kritharioti με lace details που φόρσσε με κόκκινο καλσόν.

Μεταλιζέ mini φόρεμα Deux Hommes που συνδύασε τέλεια με platform πέδιλα.

Πάμε να δούμε τώρα τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς και βεβαίως τι παρουσίασαν οι καλλιτέχνες και οι σχεδιαστές!

Την Demy σε ένα ανατρεπτικό ντουέτο με τον FY ερμηνεύουν το «Στα Κόκκινα» στο opening act και φοράει sequin φόρεμα Celia Kritharioti custom κόκκινες μπότες Sante και σκουλαρίκια Βodoir Dionysis Pyromallis.Μία από τις πιο στιλάτες εμφανίσεις της βραδιάς

 

Στη συνέχεια, η Τάμτα  τραγουδάει το «Hold On» στο catwalk του Sotiris Georgiou με μία custom masculine δημιουργία του ίδου που ήταν πολύ εντυπωσιακή!

Τη σκυτάλη θα πάρει το catwalk του Dimitris Petrou με τις νέες προτάσεις του σχεδιαστή που εντυπωσίασαν για μία ακόμη φορά!

 

Οι δημιουργίες του G.Papadogamvros παρουσιάστηκαν υπό τους ήχους του «Golden Eye» που ερμηνεύει η Πέννυ Μπαλτατζή η οποία φοράει ένα τέλειο tuxedo look του οίκου.

 

Στο stage του MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project η Έλενα Τσαγκρινού θα ερμηνεύει το «Be My Lover», συνοδεύοντας το catwalk του Apostolos Mitropoulos και φορώντας εντυπωσιακή ολόσωμη φόρμα του σχεδιαστή.

 

To Maison Faliakos θα παρουσιάσει τις δημιουργίες του με τη Ρένα Μόρφη να ερμηνεύει το «Ιπποτικό» και την ίδια να φοραέι gown του οίκου με βολάν και έντονα χρώματα

 

Οι Dimmy and the bad heart θα εντυπωσιάσουν με το «For You» στο catwalk του LASKOS ενώ στην πασαρέλα είδαμε και την Υβόννη Μπόσνιαν με δημιουργία του σχεδιαστή.

 

Στη συνέχεια, στο catwalk των Deux Hommes η Κόνι Μεταξά με τον Τάσο Ξιαρχό θα ερμηνεύουν ένα mash up των «Roses» και «Live or Die» και θα κλέψουν τις εντυπώσεις!

 

Η Ήβη Αδάμου στο catwalk του Vassilis Zoulias με τη διασκευή του κλασικού «Σκλάβα» με custom δημιουργία σε μαύρο χρώμα του σχεδιαστή και καπέλο σε vintage style.

 

 

Η Ελένη Φουρέιρα τραγουδάει και χορεύει το «Light It Up» παρουσιάζοντας τις δημιουργίες της Celia Kritharioti και φορώντας εντυπωσιακές couture δημιουργίες της σχεδιάστριας.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο catwalk της Celia Kritharioti με red sequin mini φόρεμα της σχεδιάστριας έκλεψε τα βλέματα.

Η Εβελυν Καζατζόνγλου με εντυπωσιακή δημιουργία Dimitris Petrou μαύρο φόρεμα με sequin details.

Mε metallic φόρεμα Celia Kritharioti που έχει aqua αποχρώσεις.

Φωτογραφίες Johnny Panopoulos

Φ

Read More

And More