Site icon TLIFE

Μαρία-Ολυμπία: H εγγονή του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου κατακτά τον χώρο της μόδας

Η Mαρία Ολυμπία, εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου είναι ένα it girl, που αν την ακολουθείς στο Instagram καταλαβαίνεις πόσο τέλειο στιλ έχει.

 

Κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, ήταν μόλις 10 ετών όταν κράτησε για πρώτη φορά τσάντα επώνυμου σχεδιαστή. Η γιαγιά της της δάνεισε μια μίνι Louis Vuitton για ένα οικογενειακό δείπνο! Κάπου εκεί ξεκίνησε η αγάπη της για την μόδα!

 

Η μητέρα της Μαρί Σαντάλ, της επιτρέπει  πρόσβαση στην κομψή, πολυτελή γκαρνταρόμπα της και οι δυο τους μοιράζονται ρούχα συχνά υπέροχα ρούχα και αξεσουάρ!

 

17 ετών, έκανε πρακτική άσκηση στην Christian Dior Couture υπό τον Raf Simons και στη συνέχεια σπούδασε μόδα, επιχειρήσεις και μάρκετινγκ στο NYU. Εδώ και 2 σεζόν η Mαρία Ολυμπία είναι το πρόσωπο της καμπάνιας της Louis Vuitton για την τσάντα Capucine!

 

 

Ποζάρει συχνά σε editorial για μεγάλα περιοδικά μόδας με άνεση έμπειρου μοντέλου.

 

Η πιο πρόσφατη συνεργασία της, είναι με το brand παπουτσιών πολυτελείας Aquazzura, όπου έγινε ambassador του οίκου. Πληροφοριές λένε ότι η Aquazzura θα παρουσιάσει μια νέα συλλογή παπουτσιών που συν-σχεδιάστηκε από την πριγκίπισσα Ολυμπία και τον Edgardo Osorio για την Resort 2023 συλλογή του οίκου!

 

Η Μαρία Ολυμπία είναι ένα fashion icon που σίγουρα θα μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια, ενώ έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να δημιουργήσεις το δικό fashion brand!

 

 

© 2024 tlife.gr