Meghan Markle: Το στιλ και οι ενδυματολογικές της επιλογές

Ε ναι λοιπόν! Έφτασε αυτή η στιγμή που θα ασχοληθούμε με το νέο μέλος του Buckingham Palace, τη Meghan Markle. Ναι, θα χρειαστεί να ξεχάσουμε για λίγο τη Δούκισσα του Cambridge και να συζητήσουμε την αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Harry, που δεν είναι ούτε γαλαζοαίματη, ούτε από καμιά οικογένεια της Αγγλίας που ανήκει στην ελίτ. Είναι ηθοποιός από τον Καναδά και μάλιστα πολύ ταλαντούχα. Και αυτή η κοπέλα κατάφερε το ακατόρθωτο και να γίνει η μοντέρνα Σταχτοπούτα.

Εμείς θα αναλύσουμε σήμερα τις εμφανίσεις της και το προσωπικό της στιλ, γιατί δεν είναι καθόλου αδιάφορο. Αντιθέτως έχει τη δική της αισθητική, ακόμα κι αν αυτή έρχεται αντιμέτωπη με το πρωτόκολλο. Τι εννοώ; Τώρα θα μοιραστώ δύο χρήσιμα info μαζί σου. Η Meghan “κατηγορείται” γιατί στην επίσημη ανακοίνωση του αρραβώνα με τον Harry, δεν φόρεσε καλσόν (συμφωνούμε μαζί της), ενώ κανονικά θα έπρεπε να φοράει. Και το δεύτερο είναι ότι στην πρώτη δημόσια εμφάνισή τους, όντας αρραβωνιασμένοι, επέλεξε να κρατάει μια tote bag, αντί για clutch, όπως προτάσσει το πρωτόκολλο. Και γιατί είναι λάθος αυτό; Γιατί οι κυρίες του παλατιού πρέπει να έχουν τα χέρια τους “απασχολημένα” κρατώντας το clutch, για να μην χρειαστεί να χαιρετήσουν κάποιον που θα τις φέρει σε δύσκολη θέση. Φοβερό;;;

Μετά από αυτήν την εισαγωγή ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με το στιλ της Meghan, παύλα “αντάρτη” του παλατιού και να συζητήσουμε τις ενδυματολογικές της προτιμήσεις!

Ξεκινάμε με την πιο πρόσφατη εμφάνιση που έκανε, που αξίζει να σχολιάσουμε για τον εξής λόγο: η Meghan φόρεσε τα must παπούτσια της σεζόν, που δεν είναι άλλα από τις slouchy boots. Η ίδια τις συνδύασε με midi full skirt κι ένα ζιβάγκο. Μετά πρόσθεσε ένα navy blue coat και έκανε ακόμα πιο WOW το αποτέλεσμα.

Η αδυναμία της στα πανωφόρια και στις midi γραμμές είναι γνωστή. Σε μια εμφάνιση επέλεξε ένα navy blue σύνολο και αποφάσισε να κάνει πιο ιδιαίτερο το look της με λεοπάρ γόβες και μια κόκκινη τσάντα. Στο δεύτερο look πολυσυζητήθηκε το παλτό της. Είναι minimal, το wrap effect τονίζει τη μέση και “υποστηρίζει” γενικά το chic σύνολό της.

H Meghan αποδεικνύει ότι η λευκή παντελόνα μπορεί να φορεθεί κάθε εποχή και να είναι τόσο στιλάτη. Τη συνδύασε με λευκό τοπ, δημιουργώντας το απόλυτο minimal chic σύνολο. Σε μια ακόμα εμφάνιση την ανάδειξε με γκρι πουκάμισο, δίνοντας masculine αποτέλεσμα.

Το cocktail dress είναι βασικό κομμάτι στη γυναικεία ντουλάπα και η Meghan συμφωνεί απόλυτα. Ένα κόκκινο κι ένα σε μαύρο χρώμα είναι τα επικρατέστερα, ενώ σε επιλογές παπουτσιού έχεις πέδιλα ή γόβες. Αυτή η στιλιστική προτίμηση της Meghan μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε γυναικεία προτίμηση.

Τα παστέλ είναι η αδυναμία της, ακόμα και στην καρδιά του Χειμώνα. Ένα δαντελένιο φόρεμα σε blue pastel είναι σούπερ ιδέα για ρομαντικές chic εμφανίσεις, ειδικά αν συνδυαστεί με μυτερές γόβες. Σε μια ακόμα εμφάνιση την είδαμε να φοράει μια blue pastel φούστα σε συνδυασμό με off white fur, γκρι γόβες και λευκό clutch.

Η μαύρη full skirt είναι ένα αγαπημένο της κομμάτι, καθώς μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε στιλ και να συνδυαστεί με πολλά ξεχωριστά αξεσουάρ. Σίγουρα το βασικό κομμάτι που επιλέγει να την αναδείξει είναι ένα crop top. Σε παπούτσια έχει επιλέξει μυτερά και flats, αλλά και με ψηό τακούνι.

Μιας και βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από τις γιορτές, είπα να ασχοληθούμε με τα festive dresses της Meghan. Τα μεταλλικά έχουν την τιμητική τους από ότι βλέπεις, ενώ η mini γραμμή κάνει ακόμα πιο sexy το αποτέλεσμα. Από τα σύνολα δεν έλειψαν για ακόμα μια φορά οι μυτερές γόβες.

Τα θηλυκά φορέματα είναι αναπόσπαστο κομμάτι των εμφανίσεών της. Είτε σε pencil γραμμή με ιδιαίτερα prints, είτε με πιέτες και με τονισμένη μέση. Η Meghan ξέρει να αναδεικνύει το σώμα της με τα σωστά fashion items και αυτό είναι δεδομένο.

Συνεχίζουμε με την υπόθεση κοστούμι! Το μαύρο tuxedo είναι nust have σετ και το έχουμε πει πολλές φορές. Μια ακόμα απόδειξη είναι και η Meghan. To κοστούμι είναι διαχρονικό και μπορεί να προσαρμοστεί παντού. Την έχουμε δει όμως και σε μια εμφάνιση με ένα… εναλλακτικό κοστούμι. Δηλαδή σορτς και σακάκι με το ίδιο μοτίβο. Πιο νεανικό και fresh.

Και ολοκληρώνουμε με μια εμφάνιση που έκανε για να πάει στο γήπεδο με τον αγαπημένο της. Στο συγκεκριμένο look φαίνεται σαν να δανείστηκε το πουκάμισο του πρίγκιπα Harry, το οποίο συνδύασε με skinny jeans και μπαλαρίνες.

Φωτογραφίες: © Splash / Ideal Image, © Getty Images / Ideal Image

Read More

And More