Nude γόβες! Το απόλυτο hit στα charts των σταρ και όχι μόνο….

Οι nude γόβες είναι ένα από τα πιο σέξι στιλιστικά όπλα που έχεις στη διάθεσή σου! Το ουδέτερο χρώμα τους δημιουργεί ένα ιδιαίτερο οπτικό εφέ που επιμηκύνει και λεπταίνει το πόδι! Ουσιαστικά δημιουργεί μια οφθαλμαπάτη, δημιουργώντας την αίσθηση ότι είναι η φυσική συνέχεια του ποδιού!

Είναι πλέον μια διαχρονική αγορά, καθώς μπορεί να υποστηρίξει κάθε τάση και μάλιστα να φορεθεί κάθε εποχή του χρόνου!Δες εδώ πως το έχουν συνδυάσει οι celebrities σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Η Τζίνα Αλοιμόνου Βαρδινογιάννη επιλέγει να συνδυάσει τις nude πλατφόρμες της με ψηλόμεσο σορτσάκι και μπλέιζερ! Η Mila Kunis φοράει κόκκινο μίνι φόρεμα και μαύρο σακάκι, ενώ ολοκληρώνει με nude ψηλοτάκουνα και τσάντα! Η Rihanna συνδυάζει το L.B.D. με τα αγαπημένα της Louboutin.

H Μπέτυ Μαγγίρα συνδυάζει μπροκάρ ψηλόμεση φούστα με λεοπάρ παλτό, nude γόβες και nude τοπ. H Emma Watson επιλέγει ένα αέρινο μίνι φόρεμα σε μίνιμαλ γραμμες και το συνδυάζει φυσικά με nude ψηλοτάκουνα. Η Σίσσυ Φειδά φοράει λευκό παντελόνι και τοπ με μεταλλιζέ σακάκι ενώ ισορροπεί στα nude τακούνια της.

Η Blake Lively συνδυάζει τα σανδάλια της με τις δερμάτινες λεπτομέρειες του φορέματός της! Η Diane Kruger συνδυάζει λευκή δαντέλα με nude δέρμα σε μια εαρινή κομψή εμφάνιση! H Jennifer Aniston επιλέγει nude με nude και στρας προκειμένου να προωθήσει το άρωμά της!

Read More

And More