Ο άγγελος της Victoria Secret σαν μια άλλη μοντέρνα «αμαζόνα», εντυπωσίασε φορώντας Celia Kritharioti

Ο αγαπημένος άγγελος της Victoria Secret και super model Barbara Palvin με τους 17 εκατ. ακολούθους, κατέφθασε στην Ελλάδα και φωτογραφήθηκε για λογαριασμό διεθνούς περιοδικού μόδας. Στο high fashion editorial, η Barbara ποζάρει με 2 haute couture δημιουργίες της Ελληνίδας Fashion Designer Celia Kritharioti, ως μια πολεμίστρια βγαλμένη από την ελληνική μυθολογία. Ιδιαίτερη τιμή αποτέλεσε το γεγονός ότι το one-of-a-kind μακρύ φόρεμα του διάσημου οίκου με τις πολύχρωμες αλυσίδες, που αγκάλιαζε το καλλίγραμμο σώμα του μοντέλου, κόσμησε το εξώφυλλο του περιοδικού.

Οι hand made αλυσίδες αποτελέσαν έμπνευση και για τα δύο creations, εκπέμποντας δυναμισμό και ταυτόχρονα αναδεικνύοντας τη μοναδική τεχνοτροπία της ταλαντούχας Σίλιας Κριθαριώτη. Συγκεκριμένα, το κοντό ασημένιο φόρεμα διακοσμημένο με κεντημένα κρύσταλλα Swarovski, αντανακλούσε τις καυτές ακτίνες του καλοκαιρινού ήλιου.

H Σίλια Κριθαριώτη με το ατελιέ της, δημιουργούν κάθε χρόνο χειροποίητα creations που αποτελούν ύμνο για τη γυναίκα, δίνοντας κίνηση και δυναμισμό στο κάθε της βήμα, κατακτώντας δικαίως μια θέση στον κόσμο της υψηλής ραπτικής.

Read More

And More