Objects of Desire! Τα ψηλοτάκουνα και τα clutch των Όσκαρ

Τα αξεσουάρ μπορούν να απογειώσουν και φυσικά μπορούν και να καταστρέψουν μια εμφάνιση. Μπορεί να συνηθίζεται να χρησιμοποιείται η λέξη “λεπτομέρειες” -που κάνουν τη διαφορά- για τα αντικείμενα που πλαισιώνουν μια εμφάνιση, πολλές φορές όμως είναι οι πρωταγωνιστές.

Ακολουθούν τα αξεσουάρ που είδαμε να πλαισιώνουν τις σταρ στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ!

H Gwyneth Paltrow δίχασε τους κριτικούς με την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ! Επανόρθωσε και μας αποστόμωσε όμως με την είσοδό της στο πάρτι του περιοδικού Vanity Fair! Συνδύασε το nude χρυσό Michael Kors φόρεμά της με τα χρυσά παπούτσια Pigalle Plato του Christian Louboutin και το clutch Cosma της Jimmy Choo.Θα περίμενε κανείς ότι η μεγάλη δόση χρυσού θα ήταν υπερβολική για την εμφάνιση αλλά η βραδιά δικαιολογεί κάθε υπέρμετρη δόση glam.

H Heidi Klum πήγε στο πάρτι του Elton Jonh που ακολούθησε τα όσκαρ με φουτουριστική διάθεση! Η αισθητική της ντισκομπάλας που διέπει το φόρεμα του Julien Macdonald πέρασε και στα αξεσουάρ. Φόρεσε τα ψηλοτάκουνα Daffodile Strass του Christian Louboutin και κράτησε ένα ασημένιο clutch Judith Leiber. Ολοκλήρωσε με κοσμήματα Lorraine Schwartz.

Η Cameron Diaz προτίμησε να δείξει τα εντυπωσιακά της πόδια παρά να φορέσει μάξι τουαλέτα με ουρά όπως είθισται στο πάρτι του Vanity Fair. Συνδύασε το Carolina Herrera φόρεμα με τα Glint ψηλοτάκουνα της Jimmy Choo και κράτησε ένα μίνιμαλ clutch Judith Leiber! Το μάθημα που σου δίνει η Cameron με αυτή την εμφάνιση είναι ότι όταν φοράς κάποιο φόρεμα με αφηρημένο πριντ, επιλέγεις αξεσουάρ σε ένα από τα χρώματα που έχει το print.

H Natalie Portman, η μεγάλη νικήτρια των Όσκαρ περπάτησε πάνω στα Macy σανδάλια της Jimmy Choo και κράτησε ένα clutch-κόσμημα του Roger Vivier. H μωβ Rodarte τουαλέτα της, ήταν το ιδανικό φόρεμα για εγκυμοσύνη καθώς αφαιρούσε πόντους από την κοιλιά αλλά προσέθετε πόντους στην οσκαρική λάμψη της Natalie.

Κάνε κλικ στις φωτογραφίες και ψάξε για τα ιδανικά ψηλοτάκουνα και clutch στα ψηφιακά ράφια του TLIFE σε προσιτές τιμές!

Read More

And More