Οι celebrities ντύθηκαν, στολίστηκαν… και βγήκαν έξω! Τι φόρεσαν;

Aυτή η εβδομάδα είναι από τις πιο έντονες όσον αφορά στις δημόσιες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Λίγο το φεστιβάλ των Καννών, λίγο η τελετή παράδοσης της φλόγας στη χώρα μας, δεν ήθελε και πολύ… Οι αγαπημένες επώνυμες φίλες ντύθηκαν, χτενίστηκαν, έκαναν το μακιγιάζ τους και πόζαραν γεμάτες χάρη κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Για ακόμη μία εβδομάδα λοιπόν δεν θα μπορούσα να αντισταθώ στον πειρασμό να συγκεντρώσω σε ένα άρθρο τις κυρίες που κέντρισαν το ενδιαφέρον με τις στιλιστικές τους επιλογές.
Αν θέλεις να δεις τι φόρεσαν στην πρεμιέρα του φεστιβάλ των Καννών μπορείς να το δεις με ένα “κλικ” εδώ.


H Charlize Theron δεν βρέθηκε στις Κάννες αφού οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις την ανάγκασαν να είναι στη Μαδρίτη για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας με κόκκινο φόρεμα του οίκου Giambattista Valli. H Jennifer Lopez που όπως γράφεται δεν θα παραστεί στο φεστιβάλ των Καννών βρέθηκε στην προώθηση της νέας της ταινίας με μακρύ μεταξωτό φόρεμα Μaria Lucia Hohan ενώ η Jessica Chastain φόρεσε κομψό φόρεμα σε γραμμή Α με την υπογραφή Calvin Klein.


H Kate Moss βρέθηκε σε event στο Λονδίνο όπου ο καιρός ακόμη είναι τσουχτερός και έκανε total black συνδυασμό με μακρύ φόρεμα και μπολερό από φτερά στρουθοκάμηλου. Το σύνολό της μας αρέσει πολύ! Η Kim Kardashian βρίσκεται κι εκείνη στη βρετανική πρωτεύουσα με σκοπό να παρουσιάσει το νέο της άρωμα. Φόρεσε μπλε σκούρο μακρύ φόρεμα σε απόλυτα λιτή γραμμή και πόζαρε με τον αγαπημένο της. Η Jennifer Lopez από την άλλη στην εμφάνισή της στο American Idon φόρεσε χαρακτηριστικό φόρεμα με τριχρωμία του οίκου Salvatore Ferragamo και το συνδύασε με πέδιλα Giuseppe Zanotti που μπορείς να τα κάνεις δικά σου μέσα από ένα “κλικ” εδώ.


Η Εva Longoria βγήκε τη βόλτα της στις Κάννες με δερμάτινο κοντό σορτσάκι σε καμηλό απόχρωση και το συνδύασε με μπεζ δαντέλα αποδεικνύοντας πως τα καυτά σορτς ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες αν η φυσική κατάσταση το επιτρέπει. Τα γυαλιά της είναι Ray Ban. H Sarah Jessica Parker στη Νέα Υόρκη βγήκε βόλτα με απόλυτσα casual σύνολο
και παπούτσια Converse. H Alexa Chung με πιο καλοκαιρινό look φόρεσε ένα girly φόρεμα και δερμάτινα μαύρα σανδάλια.


Πάμε στα δικά μας λοιπόν που η παράδοση της ολυμπιακής φλόγας έκανε τις εγχώριες επώνυμες κυρίες να βάλουν τα καλά τους. Η πάντα chic Σίσσυ Φειδά φόρεσε λευκό φόρεμα σε ίσια pencil γραμμή αφήνοντας τον ένα της ώμο έξω και το συνδύασε με peep toes με ριγέ λεπτομέρεια. Η Τζένη Μπότση επέλεξε φόρεμα σε γκρι απόχρωση του σχεδιαστικού διδύμου Celebrity Skin και κράτησε την απόλυτα chic τσάντα Chanel. H Mαρία Mενούνος με πολύ γλυκιά διάθεση λίγο πριν μπει στο στούντιο επέλεξε παστέλ απόχρωση στο κομψό φόρεμά της που το συνδύασε με μπεζ μπαλαρίνες.

Read More

And More