Οι γαλαζοαίματες του Μονακό με λαμπερές εμφανίσεις στο gala «Χορός των Ρόδων»

Από το 1954 με πρωτοβουλία της πριγκίπισσας Grace, στο Πριγκιπάτο του Μονακό διοργανώνεται κάθε χρόνο το φιλανθρωπικό gala “Bal de la Rose” ή “Χορός των Ρόδων”. Έτσι και φέτος o πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Καρολίνα για μία ακόμα χρονιά υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους στο ετήσιο gala.

Getty Images

Ολα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας των Μονεγάσκων ήταν εκεί και έκαναν εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Η πιο εντυπωσιακή εμφάνιση ανήκει στην πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Ανόβερου, τη μικρότερη κόρη της Καρολίνας, που επέλεξε ένα τούλινο βραδινό φόρεμα με ογκώδη φούστα σε λευκό και κόκκινο χρώμα από την AW’21 Couture συλλογή Giambattista Valli.

 

 

Η Charlotte Casiraghi και ambassador του οίκου Chanel, φόρεσε ένα μάξι λευκό φόρεμα σε ίσια γραμμή, με τιράντες, φιόγκο στο μπούστο και διακριτικές διακοσμητικές λεπτομέρειες από κεντημένα στρας και φτερά, της SS’22 Couture συλλογής Chanel. 

Η Τatiana Santo Domingo, σύζυγος του Andrea Casiraghi, εμφανίστηκε μ’ ένα μάξι φόρεμα κεντημένο με χρυσές πούλιες από το brand Temperley London,

 

Η Beatrice Borromeo, σύζυγος του Pierre Casiraghi με μία μάξι βραδινή τουαλέτα του οίκου Dior με κεντημένες λεπτομέρειες κι ουρά.

Φωτογραφίες: Reuters/Splash

 

 

 

 

 

Read More

And More