Οι καλοντυμένες της εβδομάδας! Ψήφισε τη δική σου αγαπημένη…

Για ακόμη μία εβδομάδα οι επώνυμες φίλες μας κυκλοφόρησαν και δεν θα μπορούσε να μην μας απασχολήσει το στιλιστικό τους κομμάτι. Άλλοτε με πιο casual διάθεση κι άλλοτε με περιβολή ιδανική για να περπατήσεις το κόκκινο χαλί ξεχώρισαν και ναι κάποιες από αυτές δίνουν έμπνευση για το πως να ντυθούμε κι εμείς σωστά.

Ανάμεσα σε όλες τις εμφανίσεις θα βρεις κάποιες από τις πιο κομψές αλλά και κάποιες πολύ εντυπωσιακές με έντονο σεξαπίλ. Είναι στο χέρι σου να επιλέξεις ποια είναι η καλοντυμένη για αυτή την εβδομάδα κι αν θα πρέπει να πω τη δική μας γνώμη θα ξεχώριζα την casual εμφάνιση της Olivia Palermo.

/
H Berenice Marlohe στην πρεμιέρα της ταινίας James Bond Skyfall επέλεξε κατακόκκινο φόρεμα με την υπογραφή της Vivienne Westwood. Η Julianne Moore βρέθηκε στο πάρτυ για τη συνεργασία του οίκου Maison Martin Margiela με την αλυσίδα καταστημάτων H&M με μαύρο κοστούμι με την υπογραφή Maison Martin Margiela for H&M. Η Alexa Chung με σύνολο Versus.

/
H Amanda Seyfried με μεταξωτό φόρεμα Prabal Gurung και peep toes γόβες Jimmy Choo. H Georgia May Jagger με λευκό φόρεμα που μοιάζει με πουκαμίσα με λεπτομέρεια του τη δαντέλα, Just Cavalli. H Kristen Stewart με ολόσωμο σορτσάκι Louis Vuitton και παπούτσια Brian Atwood.

/
Η πάντα chic Olivia Palermo έκανε ένα σύνολο που πανεύκολα μπορείς να κάνεις κι εσύ συνδυάζοντας το μαύρο παντελόνι της με μακριά μπλούζα και λευκό πουκάμισο ενώ κράτησε την oversized τσάντα της με την υπογραφή Chloe. H Marion Cotillard με φόρεμα με την υπογραφή του οίκου Christian Dior. H Sarah Jessica Parker βρέθηκε στη Νέα Υόρκη και πιο συγκεκριμένα για το λανσάρισμα της σειράς Maison Martin Margiela for H&M και τίμησε τους διοργανωτές με ρούχο της σειράς τους.


Η Pippa Middleton είχε καιρό να κάνει κάποια εμφάνιση που να μην είναι απλά βαρετή κι αυτή με το που την είδα θεώρησα σωστό να τη βάλω στη λίστα μας. Επέλεξε φόρεμα μάλλινο με την υπογραφή της Stella McCartney. H Victoria Beckham έπαιξε με την λευκή – μπεζ απόχρωση με σύνολο με την υπογραφή της ενώ το συνδύασε με peep toes μποτάκια του Manolo Blahnik. H Halle Berry με διάθεση αρκετά sexy φόρεσε στράπλες φόρεμα των Dolce&Gabbana.

Read More

And More