Site icon TLIFE

Οι καλοντυμένες της εβδομάδας: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στην καλοκαιρινή σεζόν η οποία περιλαμβάνει μια εισροή από events, πρεμιέρες, συνεντεύξεις τύπου και φεστιβάλ κινηματογράφου – που σημαίνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις από τις celebrities και με μεγάλο στιλιστικό ενδιαφέρον…

Όπως συνηθίζει κάθε εβδομάδα το TLIFE συγκεντρώνει τις πιο καλοντυμένες κυρίες, σου τις παρουσιάζει και σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις την πιο καλοντυμένη.

Ποια ξεχωρίζεις λοιπόν; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

/
Η Rachel Bilson, στο CW Upfront event στη Νέα Υόρκη, συνδύασε το Mary Katrantzou φόρεμά της με Bionda Castana λευκές γόβες.


Η Freida Pinto στο show της Chanel για την Cruise συλλογή της στο Dubai, φόρεσε τοπ και maxi φούστα από τη συλλογή Chanel pre-autumn/winter 2014.


Η Liv Tyler στην πρεμιέρα της ταινίας The Normal Heart στη Νέα Υόρκη, φόρεσε ένα φόρεμα από τη συλλογή Dolce & Gabbana spring/summer 2014.


Η Karlie Kloss στο ανοιξιάτικο gala του American Ballet Theatre στη Νέα Υόρκη, φόρεσε ένα ασπρόμαυρο Lanvin φόρεμα και το συνδύασε με μαύρα αξεσουάρ.


Η Angelina Jolie σε μια street εμφάνιση της στη Νέα Υόρκη φορούσε μαύρο cropped παντελόνι και το συνδύασε με λευκό τοπ και μαύρες μυτερές γόβες.


Η Jennifer Lawrence στην πρεμιέρα της ταινίας X-Men: Days Of Future Past φόρεσε ένα maxi φόρεμα από τη συλλογή Jason Wu autumn/winter 2014 και το ταίριαξε με Jimmy Choo πέδιλα και Ana Khouri κοσμήματα.


Στο ίδιο event, η Emma Roberts φόρεσε ένα strapless φόρεμα σε baby pink απόχρωση, Katie Ermilio autumn/winter 2014 και το συνδύασε με Jimmy Choo γόβες.


Η Jessica Alba σε event στο Low Angeles εμφανίστηκε με ένα fulldress από τη συλλογή της Mary Katrantzou autumn/winter 2014, με λευκές γόβες και Oroton clutch.


Η Suki Waterhouse σε μια street εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη φορούσε μια μπεζ φαρδιά παντελόνα και τη συνδύασε με γαλάζιο πουκάμισο και ένα μακρύ μαντό.


Στην εγχώρια τώρα showbiz και στην πρεμιέρα του μιούζικαλ Priscilla στο Badminton η Μπέτυ Μαγγίρα εμφανίστηκε με μια κόκκινη ψηλόμεση pencil φούστα που τη συνδύασε με μαύρο μπούστο και ολοκλήρωσε το look της με δερμάτινο jacket και γόβες.


Στο ίδιο event, η Δούκισσα Νομικού εμφανίστηκε με total white look που περιλάμβανε μια ψηλόμεση παντελόνα Zini μπούστο Zara και ένα μακρύ αμάνικο κιμονό με κρόσσια από τους MIRO.


Ενώ η Δέσποινα Βανδή επέλεξε μια μαύρη παντελόνα και την ταίριαξε με μαύρο πλεκτό τοπ και αξεσουάρ.


Την 3η ημέρα τώρα του φεστιβάλ Καννών, η Blake Lively εμφανίστηκε με ένα Gucci Première gown.


H Naomi Watts επέλεξε μια Marchesa τουαλέτα σε baby blue απόχρωση.


Η Cate Blanchett εμφανίστηκε με μια Givenchy τουαλέτα με απλικαρισμένες λεπτομέρειες.

Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

© 2024 tlife.gr